Кой е прав: Кортни или Ким?

В последните дни едновременно се появиха слухове, че и двете Кардашиян са бременни

През последните няколко дни, съвсем в реда на нещата и следвайки законите на Вселената, две от сестрите Кардашиян отново намериха начин да напомнят за себе си, след което напълно закономерно се „ядосаха” на излишното внимание, което получават.

Говорим за Кортни и Клоуи, които една след друга станаха повод за слухове, че скоро им предстои да отново да станат майки. Статусът и на двете по отношение на романтичните връзки е въпросителен – Кортни е разделена с бащата на децата си Скот Дисик и, според таблоидите, все още поддържа отношения със своя бивш партньор – моделът Йонес, а Клоуи също официално не е заедно с бащата на дъщеря си Тру – баскетболиста Тристан Томпсън и настоява, че двамата не са нищо повече от отдадени родители. И двете сестри отричат да са бременни.

Кой е прав: Кортни или Ким?

Този наскоро разразил се интернет казус се случи на фона на един от най-разгорещените закони на Keeping Up With The Kardashians, в рамките на който основният конфликт беше между Кортни и Ким, които имат коренно  различен подход спрямо семейството и кариерата. Ким, както всички знаем, успя да се утвърди като бизнес дама със собствена марка грим и линия стягащо бельо.

Кой е прав: Кортни или Ким?

Годините, в които пресата я възприемаше като поредната излишно шумна реалити звезда отдавна са зад гърба й, към днешна дата тя е една от най-следените дами на червения килим  с тоалети, които винаги имат заложена концепция и са изпипани до най-малкия детайл. Кортни, от своя страна, предпочита да стои встрани от светлината на прожекторите и да се фокусира върху отглеждането на своите три деца.

Кой е прав: Кортни или Ким?

Най-голямата сестра Кардашиян прекарва времето си в пътувания до екзотични дестинации и, за разлика от другите си две сестри, не допуска камери в своето лично пространство.  Тя упорито отказа да взима участие в общи публични ангажименти със семейството си, а когато го прави не пропуска да отбележи колко й  е омръзнало.  Тези, които следят Keeping Up With The Kardashians дори само от изтекли онлайн клипчета знаят, че безразличието на Кортни спрямо фамилния бизнес и темата: „Аз се налага да работя допълнително заради твоя отказ да изпълниш ангажиментите си” е една от водещите в шоуто за последните няколко години. В края на краищата конфликтът ескалира във физически сблъсък между Кортни и Ким, който беше провокиран именно от подобен спор.

Кой е прав: Кортни или Ким?

Въпреки че в момента отношенията между двете са изгладени, стана ясно, че Кортни повече няма да се снима редовно в Keeping Up With The Kardashians и ще се ограничи с епизодични появи. Пререканията между сестрите предизвикаха истинска онлайн дискусия, като различните потребители изразяваха различни мнения, но в общи линии дебатът беше върху правото на жените съзнателно да направят избор да загърбят кариерата в името на семейството. Според някои това е остаряло мислене, а според други – въпрос на личен избор.

Разбира се, намериха се и такива, според които мястото на жените винаги е било само у дома, но за щастие, те са малцинство.  Не е ли интересно как повечето конфликти, които се случват в сравнително затворения кръг на семейство Кардашиян са почти огледално отражение на най-обсъжданите теми в обществото като цяло?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Коя е новата приятелка на Шон Мендес?
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Коя е новата приятелка на Шон Мендес?

Изпълнителят на „Mercy“ отново откри любовта.

Влюбената тенисистка Зендея в „Challengers“ на Лука Гуаданино
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Влюбената тенисистка Зендея в „Challengers“ на Лука Гуаданино

Актрисата ще бъде треньор по тенис в новия филм на италианския режисьор. Очаква ни една история за любов и спорт...

Защо Джо Джонас загуби ролята на „Спайдърмен“ от Андрю Гарфийлд?
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Защо Джо Джонас загуби ролята на „Спайдърмен“ от Андрю Гарфийлд?

„Бях толкова развълнуван“, споделя актьорът за прослушването на „The Amazing Spider-Man“ през 2012 г.

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?

Поп звездата промени профилната си снимка с черна такава, а феновете започнаха да правят предположения относно изтриването на публикациите й.