Звезди : Горещи новини16 ДЕКЕМВРИ 2022

Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън заедно на коледния концерт в Уестминстър

С принца и принцесата на Уелс бяха и децата им Джордж и Шарлот, както и крал Чарлз III със съпругата си Камила и много други членове на кралското семейство.

Това бе големият момент за Кейт Мидълтън. Коледният концерт, организиран от принцесата в Уестминстърското абатство, като че ли даде  своеобразен „отговор“ на Хари и Меган по повод последните им нападки срещу кралското семейство. А отговорът бе повече от красноречив, тъй като всички се появиха заедно, обединени, демонстрирайки най-широките си усмивки.

Това бе големият момент за Кейт Мидълтън. Коледният концерт, организиран от принцесата в Уестминстърското абатство, като че ли даде  своеобразен „отговор“ на Хари и Меган по повод последните им нападки срещу кралското семейство.

За този важен повод уелските принц и принцеса доведоха най-големите си деца – принц Джордж /8 г./ и принцеса Шарлот /6 г./, облечени в тон с родителите си. Именно малката Шарлот прикова вниманието отново, когато в един миг камерите я снимаха със стиснати палци. Може би принцесата се надяваше всичко да мине добре, като се има предвид, че майка й работи толкова много за успеха на събитието: от избора на музика до украсата, нищо не бе оставено на случайността.

За този важен повод уелските принц и принцеса доведоха най-големите си деца – принц Джордж /8 г./ и принцеса Шарлот /6 г./, облечени в тон с родителите си. Именно малката Шарлот прикова вниманието отново, когато в един миг камерите я снимаха със стиснати палци.

Към Кейт и Уилям се присъединиха още крал Чарлз III със съпругата си Камила, Зара Филипс и нейният съпруг Майк Тиндал, Беатрис от Йорк с Едуардо Мапели Моц и нейната по-малка сестра Юджини с Джак Бруксбанк. В подкрепа на Кейт, на събитието присъстваха родителите й Карол и Майкъл Мидълтън заедно със сестра й Пипа, разбира се, придружена от съпруга си Джеймс Матюс.

Към Кейт и Уилям се присъединиха още крал Чарлз III със съпругата си Камила, Зара Филипс и нейният съпруг Майк Тиндал, Беатрис от Йорк с Едуардо Мапели Моц и нейната по-малка сестра Юджини с Джак Бруксбанк.

Коледният концерт в Уестминстър бе посветен на кралица Елизабет

Събитието акцентира успешно върху кралицата и „ценностите, които е демонстрирала през целия си живот, включително дълг, съпричастност, вяра, служба, доброта, състрадание и подкрепа на околните“.

Коледният концерт в Уестминстър бе посветен на кралица Елизабет

Е, след като официалните срещи и събития отминаха, кралското семейство се готви да празнува Коледа в Сандрингам, както повелява традицията. Очевидно Хари и Меган няма да се включат в семейните празненства, отдалечавайки се все повече и повече от короната.

Е, след като официалните срещи и събития отминаха, кралското семейство се готви да празнува Коледа в Сандрингам, както повелява традицията.

Очевидно Хари и Меган няма да се включат в семейните празненства, отдалечавайки се все повече и повече от короната.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Принц Уилям и Кейт Мидълтън не искат да гледат сериала на Хари и Меган

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.