Звезди : Горещи новини12 СЕПТЕМВРИ 2022

Кейт Мидълтън официално е новата принцеса на Уелс

С Чарлз III на трона, Уилям приема титлата принц на Уелс, а съпругата му, тази на принцеса. Е, истината е, че Кейт вече пише история.

Двадесет и пет години след смъртта на лейди Даяна, Обединеното кралство има нова принцеса на Уелс – Кейт Мидълтън. За да бъде официално, по време на първата си реч пред нацията като крал, Чарлз III, който освен, че си спомни за майка си и живота й на служба, спомена и сина си Уилям, който един ден ще бъде негов наследник.

Чарлз III, който освен, че си спомни за майка си и живота й на служба, спомена и сина си Уилям

„Като мой наследник, Уилям сега поема шотландските титли, които означават толкова много за мен“, каза новият суверен на страната. „Той ме наследява като херцог на Корнуол и поема отговорността за херцогството на Корнуол, което ръководя повече от пет десетилетия.“

След което Чарлз III допълни: „Днес съм горд да го обявя за принц на Уелс, страната, на която имах привилегията да нося титлата през толкова дълъг период от моите живот и служба. С Катрин до себе си, нашите нови принц и принцеса на Уелс ще продължат – аз съм сигурен – да вдъхновяват и насочват националното внимание.“

С Катрин до себе си, нашите нови принц и принцеса на Уелс ще продължат – аз съм сигурен – да вдъхновяват и насочват националното внимание.

Титлата „принц на Уелс“ всъщност се определя от управляващия суверен. Тя не е автоматична. Спомнете си как Елизабет реши да я възложи на Чарлз през 1958 г., когато принцът е едва на десет години. Титла, която Карло носи с толкова гордост и респект и която днес дава на големия си син. Тя е красиво наследство и за Кейт, която има бремето и честта да бъде първата принцеса на Уелс след лейди Даяна.

Тя е красиво наследство и за Кейт, която има бремето и честта да бъде първата принцеса на Уелс след лейди Даяна.

Обединеното кралство има нова принцеса на Уелс и това е Кейт Мидълтън

Точно така, Великобритания има своята нова принцеса на Уелс, която няма нищо общо с покойната Даяна, освен любовта към Уилям. Кейт влезе в кралското семейство с цялото си съзнание за случая, за разлика от свекърва си. Тя се постара като положи много усилия, разбира се. И за единадесет години брак Кейт работи упорито, за да оправдае ролята си.

Обединеното кралство има нова принцеса на Уелс и това е Кейт Мидълтън

Съпругата на принц Уилям вече има своето отредено място в британската монархия. Тя е първата принцеса на Уелс без аристократичен произход, дъщеря на ново поколение кралски особи.

Историята, която предстои да бъде написана от нея, не е просто различна страница, а е преди всичко началото на цяла една нова ера.

Съпругата на принц Уилям вече има своето отредено място в британската монархия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво ще стане с коргитата на кралицата?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.