Кейт Мидълтън анонсира нов голям проект в полза на децата

Херцогинята е работила 10 години върху инициатива в посока по-добро психично здраве сред най-малките

Кейт разкри, че създава първия си самостоятелен център в подкрепа на децата.

С редица свои проекти Кейт Мидълтън цели да информира родителите и да помогне в борбата за по-доброто психично здраве през първите пет години от живота на децата. Такава бе целта и на проучването “5 Big Questions”, което тя проведе миналата година, за да установи какви са главните проблеми и нужди на младите родители с малки деца.

В продължение на това проучване и на общо 10 години работа в сферата вчера Кейт обяви следващия си голям проект – собствен център в подкрепа на децата. Той ще се казва “The Royal Foundation Centre for Early Childhood”, както обяви в официалното си изявление тя, а главната му цел ще бъде “да доведе до промени в обществото, които ще създадат по-добро бъдеще за следващите поколения”.

Заедно с това изявление вчера херцогинята разкри, че е провела още едно проучване, този път в колаборация със специалистите от Харвард. Изследването, именувано “Big Change Starts Small”, разкрива, че във Великобритания се харчат близо 16.13 милиарда евро за справяне с проблеми, които могат да бъдат преодолени при правилната грижа за психичното здраве на децата през началните години от развитието им.

“Първите пет години създават важните основи за бъдещето ни аз. През този период се учим как да се справяме с емоциите и импулсите си, да се грижим за другите и да им съчувстваме, което евентуално води и до изграждането на здравословните връзки с другите, както и със самите себе си”, пише в изявлението по темата Кейт.

Кейт Мидълтън за уроците, които й се е искало да знае, когато е станала майка за първи път

Това е най-големият проект, който херцогинята самостоятелно предприема като част от кралското семейство, а разкритията и развитието, които следват от него, могат да окажат огромно значение за бъдещето на децата не само във Великобритания, но и по света.

Кейт Мидълтън: “Искам децата ми да си спомнят малките моменти заедно”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дамяно от Måneskin говори за успеха
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Дамяно от Måneskin говори за успеха

Фронтменът на италианската рок група сподели вижданията си за популярността, получена след музикалния формат „X Factor“.

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Тейлър Суифт стартира „Midnights Mayhem with Me“ в TikTok

Суперзвездата стартира нов проект, за да разкрие списъка с песни от новия си албум.

Разделени ли са Хари Стайлс и Оливия Уайлд?
Горещи новини23 СЕПТЕМВРИ 2022

Разделени ли са Хари Стайлс и Оливия Уайлд?

Още от появата им във Венеция, коментарите за една от най-обсъжданите двойки не спират. Съществуват ли всъщност признаци на раздяла?