Карли Клос: Напуснах Victoria’s Secret, защото това не беше посланието, което исках да оставя на младите момичета по света

Моделът разказва за проблемите с марката

Бившият модел на Victoria’s Secret Карли Клос разказа за решението си да се раздели с крилата си.

Визията на свръхслаби момичета по бански и бельо, която Victoria’s Secret продава и рекламира в момента е подложена на много критики и точно затова бившият модел за марката Карли Клос реши да проговори защо е напуснала бранда.

Това се е случило по времето, когато тя е започнала да изследва феминизма и историята му в обществото. Наученото бързо я накарало да осъзнае, че не иска посланието, което отправя към жените по света да бъде такова, каквото марката продава.

Карли Клос: Напуснах Victoria's Secret, защото това не беше посланието, което исках да оставя на младите момичета по света

“Не смятам, че това е визията, която искам да рефлектира коя съм аз. Не това е дефиницията на красотата, която искам да подкрепям. Изборът ми беше важен момент за моето начало като феминист. Да имам възможността да правя собствените си избори и да създавам собствената си история, като избирам с кои марки да работя, беше важно за мен – такава исках да ме виждат по света”, разказа Карли.

Трябва ли да бойкотираме Victoria’s Secret

Въпреки че решението да спре работата с Victoria’s Secret не е било никак лесно за нея, днес тя гледа на това като на първия път, в който истински е защитила вярванията си.

Тя напусна кариерата си в марката през 2015, но се върна за едно допълнително ревю през 2017 година.

Втората сватба на Карли Клос

Тялото на Бела Хадид е под прицел

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?

Поп звездата промени профилната си снимка с черна такава, а феновете започнаха да правят предположения относно изтриването на публикациите й.

Марая Кери отново е кралицата на Коледа
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Марая Кери отново е кралицата на Коледа

След световния успех на песента „All I Want For Christmas Is You“, звездата премина към писането на детска книжка и сега издава „The Christmas Princess“.

Фийби Уолър-Бридж ще участва в "Индиана Джоунс"
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Фийби Уолър-Бридж ще участва в "Индиана Джоунс"

Новата глава от франчайза чука на вратата ни и това е всичко, което знаем досега.

Лука Гуаданино иска да направи римейк на „Мумията“
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Лука Гуаданино иска да направи римейк на „Мумията“

Режисьорът на „Bones and All“ има желанието да създаде изцяло нов римейк на сагата, в която взеха участие Брендън Фрейзър и Том Круз.