Звезди : Горещи новини30 СЕПТЕМВРИ 2022

Защо Кание Уест промени профилната си снимка в Instagram?

След като месеци наред обиждаше бившата си тъща, сега американският рапър използва нейна снимка за профилна в Instagram.

Последователите на Кание Уест тази сутрин вероятно са се събудили с мисълта, че са започнали да следват Крис Дженър по погрешка. Но всичко е наред, ако изобщо може да се каже така. Кание всъщност промени снимката на профила си в социалната мрежа, като замени черния си стикер със снимка на бившата си тъща, която бе обект на социалната му омраза последните два месеца.

Последователите на Кание Уест тази сутрин вероятно са се събудили с мисълта, че са започнали да следват Крис Дженър по погрешка.

Дали това не е поредната атака от страна на Кание?… Не, очевидно този път става дума за демонстрация на обич и уважение. Не можем да повярваме.

Самият рапър го обяснява в своите истории, където между задкулисието и истината, той допълни, че неговият жест има за цел да промени „историята“ на взаимоотношенията им.

Да кажем, че Кание е непознат на тези безсмислени жестове и честно казано не очакваме това примирие да продължи особено дълго. Да видим в какви срокове бившият на Ким Кардашиян ще се върне в атака.

Дали това не е поредната атака от страна на Кание?

Какво още сподели Кание Уест?

„Публикувах Крис с мисли за мир и уважение“, написа Йе в сряда вечер, преди да добави: „нека променим историята“.

По-рано този месец Кание се завърна в Instagram след кратко отсъствие, породено от изказвания срещу Ким Кардашиян между враждата с партньорите на Yeezy, Gap и Adidas.

Какво още сподели Кание Уест?

Той сподели текстови съобщения между него и Ким, включително едно, за което се казва, че е от Крис и го моли да напусне.

„Не позволявайте на Крис да ви вкара в нейните игри, така както тя направи с Кайли и Ким“, написа Кание. „Холивуд е гигантски публичен дом, порнографията унищожи семейството ми, справям се със зависимостта“, сподели още американският рапър в Instagram.

А след това добави: „Няма да позволя това да се случи с Норт и Чикаго.“

А след това добави: „Няма да позволя това да се случи с Норт и Чикаго.“

Малко след тази случка се появи ново съобщение, за което се твърди, че е от Крис Дженър. „Кажете му да спре да споменава името ми. Почти на 67 години съм и невинаги се чувствам страхотно и това ме стресира безкрайно“, пише в него.

Междувременно Йе е наел нов адвокат, който да го представя при развода му с Ким. Това е шестият му адвокат до момента. Сега става въпрос за известния Робърт Стефан Коен. Минали негови клиенти са Крис Рок, Рупърт Мърдок и Мелинда Гейтс, която той представлява при развода й с Бил Гейтс.

Междувременно Йе е наел нов адвокат, който да го представя при развода му с Ким.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кание Уест с поредна неуместна съпоставка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Коя е новата приятелка на Шон Мендес?
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Коя е новата приятелка на Шон Мендес?

Изпълнителят на „Mercy“ отново откри любовта.

Влюбената тенисистка Зендея в „Challengers“ на Лука Гуаданино
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Влюбената тенисистка Зендея в „Challengers“ на Лука Гуаданино

Актрисата ще бъде треньор по тенис в новия филм на италианския режисьор. Очаква ни една история за любов и спорт...

Защо Джо Джонас загуби ролята на „Спайдърмен“ от Андрю Гарфийлд?
Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Защо Джо Джонас загуби ролята на „Спайдърмен“ от Андрю Гарфийлд?

„Бях толкова развълнуван“, споделя актьорът за прослушването на „The Amazing Spider-Man“ през 2012 г.

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?
Горещи новини25 НОЕМВРИ 2022

Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?

Поп звездата промени профилната си снимка с черна такава, а феновете започнаха да правят предположения относно изтриването на публикациите й.