Хари и Уилям с емоционално сбогом с принц Филип

Членовете на кралското семейство споделиха искрени послания след смъртта на принц Филип

“Благодаря ти, дядо, за твоята служба и отдадеността ти към баба, за това, че винаги беше себе си. Ще ни липсваш и ще останеш завинаги запомнен – от нацията ни и от света”, написа Хари в своето послание.

Траурната седмица във Великобритания продължава да тече и докато все повече британци се притичат да отдадат почестите си към покойния принц Филип, от кралското семейство споделят своите думи за сбогом.

Обръщенията на принц Хари и принц Уилям бяха публикувани в един и същи ден и двамата описват дядо си по един и същи начин – духовит шегаджия, който ще липсва на цялото семейство.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

“Чувствам се късметлия, че не само ми даде своя пример, но и че беше важна част от живота ми – както в трудните, така и в щастливите дни”, споделя принц Уилям. “Никога няма да приема за даденост всички специални спомени, които децата ми ще имат с техния прадядо, който идва да ги забере с каретата си и им показва своето заразително желание за приключения и закачливото си чувство за хумор.”

Какво ще се случи в кралското семейство след смъртта на принц Филип

От своя страна принц Хари написа: “Той ще бъде запомнен като най-дълго  служещия консорт на монарха, награждаван военнослужещ, принц и херцог. Но за мен, както и за много други, които загубиха близък през тази болезнена година, той беше дядо: майстор на барбекюто, легендарен шегаджия и закачлив до края.”

В момента принц Хари е във Великобритания и ще остане там поне до погребението през уикенда. Той е пристигнал в родната страна без съпругата си, която по препоръка на докторите си е избрала да не пътува предвид напредналата си бременност и пандемичната обстановка.

Притеснения за сигурността на Меган и Хари

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“

Актрисата, която играе ролята на Кари Брадшоу, сподели със своите последователи сценария за втори сезон на сериала.

Очаква ни нов сингъл от Måneskin
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Очаква ни нов сингъл от Måneskin

Любимата ни италианска рок група ще ни изненада с ново парче, което ще излезе на 7-ми октомври.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през Декември
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през декември

Принцът и принцесата на Уелс ще участват във вечерта на награждаването на второто издание на Earthshot Prize, което ще се проведе в Бостън на 2-ри декември.

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата

Не е изненадващо, че 59-годишната холивудска звезда, вдъхновен от бившата си Гуинет Полтроу, се приземи във вселената на красотата с „Le Domaine“.