Звезди : Горещи новини28 НОЕМВРИ 2022

Защо Джо Джонас загуби ролята на „Спайдърмен“ от Андрю Гарфийлд?

„Бях толкова развълнуван“, споделя актьорът за прослушването на „The Amazing Spider-Man“ през 2012 г.

Джо Джонас играе пилот в току-що излязлата драма за Корейската война – „Devotion“. Но истината е, че той почти се издигна в небесата преди десет години. Каква е причината? … Джо едва не спечели ролята във филма „The Amazing Spider-Man“.

В интервю за Variety, Джо говори открито за прослушването за ролята на Питър Паркър във филма на режисьора Марк Уеб от 2012 г. Роля, която в крайна сметка отиде при Андрю Гарфийлд. Британецът повтори ролята си в „The Amazing Spider-Man 2“ от 2014 г., както и в „Spider-Man: No Way Home“.

В интервю за Variety, Джо говори открито за прослушването за ролята на Питър Паркър във филма на режисьора Марк Уеб от 2012 г.

В интервю Джо Джонас бе попитан дали си спомня отказа за ролята, който го натъжи, а актьорът и певец коментира: „Вероятно мога да назова няколко етапа от този период. В момента си унищожен и победен. Но осъзнаваш, че този човек бе брилянтен. Спомням си, че преди години бях готов за „Спайдърмен“ и бях толкова, толкова развълнуван… a това бе годината, в която Андрю Гарфийлд получи ролята.“

В интервю Джо Джонас бе попитан дали си спомня отказа за ролята, който го натъжи

„Очевидно той бе правилният човек“, продължи звездата, допълвайки: „Спомням си, че това бе най-голямата възможност за мен по онова време, връщайки се назад. А режисьорът бе мой познат, тъй като работихме заедно по музикални видеоклипове. Така, че си казах: „Ролята е моя!“ Но знаете ли какво? Обичам процеса на прослушване и доказване на себе си.“

„Очевидно той бе правилният човек“, продължи звездата

Джо Джонас разкри, че Софи Търнър му е помогнала да се запише за прослушването на „Devotion

Наричайки съпругата си „най-твърдият си критик“, той отбелязва, че да си женен за „феноменална актриса“ означава, че „трябва да се стремиш към своята най-добра игра“.

„Малко съм нервен, но тя е супер полезна за мен и е чудесен актьорски треньор, който ме преведе през това. И трябва да й благодаря“, добави Джо.

Джо Джонас разкри, че Софи Търнър му е помогнала да се запише за прослушването на „Devotion“

Режисиран от JD Dillard и базиран на реални събития, „Devotion“ олицетворява връзката между летеца от американския флот на Джонатан Мейджърс – Джеси Л. Браун и колегата на Глен Пауъл -Том Хъднър, докато Джонас играе приятел и колега на двамата главни герои.

Режисиран от JD Dillard и базиран на реални събития, „Devotion“ олицетворява връзката между летеца от американския флот на Джонатан Мейджърс - Джеси Л. Браун и колегата на Глен Пауъл -Том Хъднър, докато Джонас играе приятел и колега на двамата главни герои.

„Филмът е реална история за първия афро-американски военновъздушен пилот и неговите братя“, сподели Джо. „Аз играя Марти Гууд, който е нещо като класен човек, който разбива интензивната енергия на някои от разговорите, които се водят между тези различни момчета и ситуациите, в които са поставени. Но също така той ги подкрепя с опит, тъй като е бил във флота дълго време. Героят ми може да си позволи тези шеги, защото е минал през всичко това и никой не може наистина да го репликира“, завърши актьорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джо Джонас и Софи Търнър се завръщат под светлините на прожекторите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Måneskin не спечелиха Грами
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Måneskin не спечелиха Грами

Наградата в категорията „Нов артист“ отиде при джаз певицата Самара Джой.

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги

От три години групата има новa певица – младата J. Rey Soul. Защо обаче напусна Фърги?

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Тейлър Лаутнър не е простил на Кание Уест за обидата му срещу Тейлър Суифт

Актьорът все още е измъчван от онези моменти на сцената на VMAs на MTV през 2009 г.

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си
Горещи новини06 ФЕВРУАРИ 2023

Кейт Мидълтън сподели сладка снимка от детството си

Принцесата на Уелс ни зарадва с чаровна снимка в Instagram.