Звезди : Горещи новини10 ДЕКЕМВРИ 2021

Дженифър Анистън за емоционалното предизвикателство да застане пред камерите за “Приятели” отново

Актрисата сподели, че завръщането към снимачната площадка на сериала я е накарало да преживее отново най-трудните моменти от живота й

“Всички бяхме толкова наивни, когато се съгласихме да го направим”.

Тази седмица Дженифър Анистън спечели голямата награда “Sherry Lansing Leadership” от Hollywood Reporter по време на ежегодната гала “Women in Entertainment”. И малко след това дебютира с красива фотосесия и искрено интервю пред списанието.

Пред читателите на американското издание тя разкрива, че макар и в момента да не съжалява за нищо, което е направила, смята, че тя и останалите актьори са били изключително наивни, когато са се съгласили да стъпят на снимачната площадка на “Приятели” отново.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Мислихме си: “Колко забавно ще бъде? Връщат снимачната площадка, точно такава каквато беше преди”. После отиваш там и осъзнаваш: “О, да. Не се бях замислила какво се случваше, когато последно бях тук”, Джен сподели. “Изненада ме и си казах: “Здравей, минало, спомняш ли си ме? Спомняш ли си колко гадно беше? Мислеше си, че всичко е пред теб и светът ще бъде прекрасен, но тогава премина през това, което вероятно беше най-трудният период от живота ти”.

Актрисата признава, че снимането на “Friends: The Reunion” е било изключително емоционално преживяване, с което понякога с трудност се справяла: “Наложи ми се да излизам от сцените на няколко пъти. Не знам как успяха да го изрежат накрая”.

Джен разкрива, че трудностите след края на “Приятели” са се изявили не толкова в кариерен аспект, а в личен. “Имах очаквания за живота си в личен план и те се преобърнаха изцяло. Това бе истински разтърсващо, защото всички имахме някаква идея как бъдещето ни ще изглежда и че ще забавим темпото и ще се фокусираме върху това или онова, и изведнъж всичко се промени и това беше. Но всичко е благословия, ако можеш да гледаш на хубавите и лошите неща в живота по този начин. И ако не се беше случило, нямаше да стоя тук като жената, която съм”.

“Приятели”, който продължи от 1994 до 2004 година, приключи почти по същото време, когато дойде краят на връзката на Анистън и Брад Пит. Те се разделиха официално през 2005 година, а последните месеци от отношенията им бяха силно обсъждани в медиите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Брад Пит и Джордж Клуни се събират отново за „Wolves“

След 15 години актьорът от „Вавилон“ отново дели снимачната площадка с колегата си от „Ocean’s Eleven“.

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Какво знаем за Люсиен Лависконт от TikTok?

Актьорът се превърна в една от най-актуалните теми в социалните мрежи, откакто се появи във втори сезон на „Emily in Paris“.

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Среща с Андрю Гарфийлд: Само ако сте правилната зодия

На червения килим на наградите Златен глобус актьорът сподели, че е истински фен на астрологията.

Кая Гербер има какво да ни каже
Горещи новини27 ЯНУАРИ 2023

Кая Гербер има какво да ни каже

21-годишният модел изрази своето мнение по все по-актуалния дебат на тема „nepo baby“.