Звезди : Горещи новини02 ДЕКЕМВРИ 2016

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

Някои от най-големите имена в модата бойкотират бъдещата Първа дама

Съпругата на Доналд Тръмп, бившият модел Мелания, ще се сблъска с много трудности в модно отношение, когато стане Първа дама. 

След няколко месеца Доналд Тръмп официално ще стъпи в длъжност като 45-ия президент на страната и всички се питат какъв ще бъде стилът на милионерската съпруга. Е, ние със сигурност можем да кажем, че в гардероба й няма да присъстват тоалетите на някои доста известни дизайнери.

Разочаровани от възгледите на Тръмп, творците бойкотират съпругата му и категорично отказват тя да носи техни дрехи. Марк Джейкъбс, Том Форд и Филип Лим са само част от моделиерите, които заявиха своето решение публично. 

Г-жа Тръмп наистина има огромно влияние над съпруга си. През 2005 Доналд обмисля да предава на живо сватбата им по NBC, заради очаквани приходи в размер на 25 млн. долара от реклама. Тогава тя отказва и тържеството не стига до медиите.

“Нямам никакъв интерес да обличам Мелания Тръмп,” казва Джейкъбс пред WWD. “Лично аз бих вложил енергията си в това да помагам на тези, които ще пострадат от Тръмп и неговите поддръжници.”

Том Форд пък разкрива, че още преди години е бил помолен да създаде дрехи за г-жа Тръмп: “Тогава отказах. Тя не спада към типа жени, които обличам. Освен че съм демократ и гласувах за Хилари, не смятам, че Първата дама би трябвало да носи такива дрехи. Те са прекалено скъпи и това не го казвам в лош смисъл, но тя трябва да може да се асоциира с всички.”

Обикновено жените, заемащи тази позиция се радват на обожанието на модните дизайнери, които се надпреварват кой да й ушие тоалет за специално събитие. Разбира се, за тях това е не само огромна чест, но и огромен медиен интерес. Така например Мишел Обама е виновна за популярността на Джейсън Ву, след като носи негови рокли на встъпването в длъжност на Барак Обама по време на първия и втория му мандат.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.