Звезди : Горещи новини23 ОКТОМВРИ 2021

Алек Болдуин за инцидента на снимачната площадка: “Сърцето ми е разбито”

Вече се знае как се е стигнало до инцидента, който уби оператор и рани режисьор

Разследването вече разкри повече за инцидента на снимачната площадка на “Rust”.

Вчера светът на киното бе разтърсен заради новината за трагичната злополука, при която 42-годишната операторка Халина Хътчинс загуби живота си, а Джоуел Соуза бе наранен след изстрел от Алек Болдуин с реквизитен пистолет. Снощи актьорът разпространи изявление по повода, коментирайки случката за първи път:

“Няма думи, които да изразят ужаса и тъгата ми във връзка с този трагичен инцидент, който отне живота на Халина Хътчинс, съпруга, майка и много ценена наша колега”, написа в Twitter Алек.

“Поддържам връзка със съпруга й и предлагам на него и семейството им подкрепа. Сърцето ми е разбито за нейния съпруг и техния син и за всички, които познаваха и обичаха Халина”.

Вчера от екипа от реквизита Alliance of Theatrical Stage Employees обявиха, че пистолетът е бил зареден с истински патрони, но човекът, който е отговарял за него не е част от техния екип. По-късно стана ясно, че на снимачната площадка не е имало никой от екипа, отговорен за реквизита, а асистент-режисьорът е подал пистолет Алек Болдуин, без да знае, че е зареден с истински патрони, вместо с халосни.

Моменти по-късно Алек продължил сцената, която снимали, в резултат прострелял Халина, а Джоуел, който е стоял непосредствено зад нея, е бил ранен.

Документите, разпространени от полицията, разкриват, че нито Болдуин, нито асистент-режисьорът е знаел, че на площадката е имало зареден пистолет.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Сара Джесика Паркър потвърждава началото на снимките на „And Just Like That 2“

Актрисата, която играе ролята на Кари Брадшоу, сподели със своите последователи сценария за втори сезон на сериала.

Очаква ни нов сингъл от Måneskin
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Очаква ни нов сингъл от Måneskin

Любимата ни италианска рок група ще ни изненада с ново парче, което ще излезе на 7-ми октомври.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през Декември
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще летят за Бостън през декември

Принцът и принцесата на Уелс ще участват във вечерта на награждаването на второто издание на Earthshot Prize, което ще се проведе в Бостън на 2-ри декември.

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата
Горещи новини26 СЕПТЕМВРИ 2022

Брад Пит пуска своя марка за грижа за кожата

Не е изненадващо, че 59-годишната холивудска звезда, вдъхновен от бившата си Гуинет Полтроу, се приземи във вселената на красотата с „Le Domaine“.