Звезди : Горещи новини15 НОЕМВРИ 2021

Адел: “Приближавам се до целта си да открия щастието”

Какво разкри още певицата пред Опра?

Този уикенд Адел завладя екрана на CBS с двучасов концерт и искрено интервю пред Опра Уинфри.

“Музиката ми помага в много ситуации и искам да направя същото за други хора – да им напомня, че не са сами”, споделя Адел за част от вдъхновението си да създава музика пред Опра този уикенд.

В едно от най-искрените си интервюта до сега тя разкри много за емоциите – и хубавите, и лошите – през които е преминала покрай развода, писането на новия албум и откриването на себе си.

Пред Уинфри тя разказва за момента, в който е решила, че трябва да се разведе с половинката си, Саймън:

Адел: "Приближавам се до целта си да открия щастието"

“Спомням си една вечер с приятелите си, всички отговаряхме на въпроси от едно бляскаво списание. И имаше нещо подобно на “Какво не си споделял на никого” и аз просто казах пред три от приятелките си: “Не съм щастлива, не живея. Само се влача”, припомня си Адел. Тези емоции откриваме и в песента й “Love In The Dark”, в която тя пее: “Искам да живея, не само да оцелявам.”

Въпреки тежкия развод обаче тя все още смята Саймън за човека, който я е подкрепял най-много: “Мисля, че той спаси живота ми, ако трябва да съм искрена. Получих от него и Анджело стабилността, която никой до сега не ми е давал. Той е най-здраво стъпилият човек на земята, който познавам. Особено в този момент от живота ми, бях толкова млада, ако не беше той, може би щях да се изгубя, наранявайки себе си”, споделя още певицата. Допълва, че все още би се доверила с живота си на бившия си съпруг и двамата продължават да имат силна приятелска връзка.

Адел: "Приближавам се до целта си да открия щастието"

Днес смята, че истинската любов отново я е открила, но този път в лицето на Рич Пол. Той я придружи на интервюто за Опра, а за него тя разказва: “За първи път обичам себе си и съм отворена да обичам и да бъда обичана от някой друг.”

“Толкова е забавен и много умен. Много, много умен, невероятно е да го гледам какво прави. А с него е толкова лесно, всичко се случи много естествено.”

Споделя и че не изключва възможността да има второ дете в бъдеще. Но за да стигне до този щастлив момент в живота си, е трябвало да премине през много, включително момента, в който е простила на баща си малко преди смъртта му.

Адел за развода: “Бях засрамена. Чувстваш се сякаш си се провалил”

На смъртното си легло той й признал, че е слушал само една от всичките й песни, защото е било твърде трудно за него. “Накарах го да ги слуша и двамата плакахме заедно. Той донякъде разбра моите рани от детството чрез музиката ми и това беше невероятно и за двамата ни”, споделя още Адел.

Певицата разкрива, че смята, че алкохолът е отнел баща й, затова и първоначално и тя му се е поддала, преди да започне да канализира емоциите си в сила и да ги пренася върху тренировките, виновни за невероятната й трансформация.

Тя бе налице и по време на концерта на Адел вчера. Чуйте една от песните, които изпълни тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Луи Томлинсън все още не е простил на Зейн Малик
Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2022

Луи Томлинсън все още не е простил на Зейн Малик

Все още не е дошло времето за помирение между двете бивши звезди на One Direction.

Новият парфюм на Били Айлиш е с мирис на дъжд
Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2022

Новият парфюм на Били Айлиш е с мирис на дъжд

Певицата ще изненада феновете си със специален аромат.

Måneskin в дъжда за „The Loneliest“
Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2022

Måneskin в дъжда за „The Loneliest“

Новата балада на италианската рок група ни потапя в сълзи и самота, демострирайки интернационално звучене и изцяло различен облик.

Всички срещу Кание Уест: Медийната буря след шоуто Yeezy
Горещи новини06 ОКТОМВРИ 2022

Всички срещу Кание Уест: Медийната буря след шоуто Yeezy

Певецът се появи в блуза с надпис „White Lives Matter“. Поредната му скандална изява не само засенчи шоуто Yeezy, но и предизвика възмущение в социалните мрежи.