Звезди : Горещи новини15 ЯНУАРИ 2013

5 интересни факта за новата Мис Америка

Малъри Хейгън мечтае за кариера в рекламата

Новата Мис Америка се казва Малъри Хейгън. Какво освен красотата е впечатляващо около живота на щастливата победителка в престижния конкурс? Виж какво разкри за себе си Малъри след като гордо сложи на главата си така желаната корона.

Родена в Алабама, тя се мести в Ню Йорк на 18 със само 1000 долара в джоба. Красавицата признава: “Нямах никаква идея, че тези пари бяха нищо за стандарта в големия град. Нямам представа как родителите ми са ми позволили да направя толкова рискована стъпка. Може би са си мислели, че ще се върна след три седмици като се окажа без пари. Но аз изненадах и себе си и тях – имах три предложения за работа още на първия ми ден в голямия град.”

Хейгън твърди, че не е авантюристка, но би искала да скочи с парашут, защото иска да изпита усещането на това да се оставиш на гравитацията и да не контролираш нещата, защото обикновено тя държи всичко да е под неин контрол. Малъри обяснява: “Аз съм истински Козирог, обичам да планирам и искам да направя нещо напълно нетипично за мен.”

5 интересни факта за новата Мис Америка

Избирането й за Мис Америка е било съвсем неочаквано за нея. Обикновено заемала второ място на различни конкурси и си мислела, че и сега първото място ще й се изплъзне на косъм.

Каузата, за която ще се бори от позицията си на Мис Свят е превенцията срещу сексуалното насилие над деца. Красавицата дори е разработила платформа Stop It Now – за превенция на този род престъпления. Приема много лично каузата, защото в нейното семейство е имало случаи на сексуално насилие над някои от жените, когато са били деца. Според Малъри предотвратяването на този проблем трябва да е един от приоритетите на Америка.

Тя обожава козметиката. Иска да направи кариера в тази сфера. В момента изучава „Маркетинг и реклама” и мечтаната работа за нея е да бъде маркетинг директор на голяма козметична компания. Като част от задълженията й на Мис влиза и сътрудничество с козметичната компания Artistry. 

Снимки: Profimedia

Виж сега:
Джоди Фостър призна, че е хомо
Оливия Уайлд се сгоди!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.