Звезди18 ЮЛИ 2022

Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Jenny From The Block и нейният любим вече официално са съпруг и съпруга.

Бен Афлек и Дженифър Лопес вече са съпруг и съпруга!

След като официално обявиха годежа си през април т.г., двойката си каза заветното “да” в Невада през уикенда – насупер, супер малка церемония“, тъй като просто са искали “найнакрая да се оженят“.

Дженифър Лопес

Подробности за големия ден тепърва ще излизат наяве, но вече знаем, че латино иконата е подала заявление за смяна на фамилията си и ще вземе тази на своя любим.

Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпелива“, споделя самата тя в своя личен бюлетин On The JLo. “Точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, всички на едно и също пътешествие до сватбената столица на света. Зад нас двама мъже се хванаха за ръце и един за друг. Пред нас имаше млада двойка, изминала три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си. Искахме нещосветът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез древния и почти универсален символ на брака.”

Дженифър Лопес

“Така че с рокля от стар филм и яке от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и разменихме пръстените, които ще носим до края на живота си. В крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Сватба, за която мечтаехме отдавна и която стана реалност.”

Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, сме двамата и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Найдобрата нощ в живота ни. Благодаря на параклиса Little White Wedding, че ми позволиха да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен го направи в мъжката тоалетна“, коментира още госпожа Дженифър Лин Афлек.

Дженифър Лопес

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как изглежда новият дом на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Толкова сме благодарни, че имаме любов в изобилиепрекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който никога не сме имали повече причини да очакваме с нетърпение. Любовта е страхотно нещо, може би найдоброто от всички – и си струва да се чака”, завършва тя емоционалната бележка.

Не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем да бъдат много, много щастливи и влюбени!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот
Горещи новини05 МАЙ 2023

Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Наскоро звездата разкри повече за своите близнаци Макс и Еме в телевизионно шоу.

Шакира е щастлива в Маями
Горещи новини05 МАЙ 2023

Шакира е щастлива в Маями

Почти година след раздялата си с Жерар Пике, Шакира изглежда си върна желанието за живот.

Приянка Чопра и Ник Джонас
Горещи новини05 МАЙ 2023

Приянка Чопра и Ник Джонас: Любовна история на червения килим

Прожекцията на най-новия филмов проект на индийската актриса се състоя тази сряда, 3-ти май в Ню Йорк.

Met Gala 2023
Горещи новини04 МАЙ 2023

Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Звездното събитие се превърна в доста стресираща вечер за няколко знаменитости.