Мода : Новини22 МАРТ 2018

Жени Живкова открива Sofia Fashion Week

Модното събитие на сезона ще продължи от 27 март до 30 март

Една от най-големите модни дизайнерки у нас – Евгения Живкова ще открие шестото издание на Sofia Fashion Week.

То ще премине в четири тематични вечери с участието на общо 36 модни бранда, които ще покажат своите колекции между 27 и 30 март.

Първата вечер е посветена на представяне на български марки и дизайнери. Освен модна къща “Жени стил”, на модния подиум ще бъдат показани също колекции на Djofra Fashion, 29Desires, IMANE, Papena, Fashion House Elena Hristova, Viggo Boutique, Biliana Yotovska Label, Wolf walley, N Style и Kwiat.

Жени Живкова открива Sofia Fashion Week

Най-интересна ще бъде появата на четири деца от Професионалната гимназия по фризьорство и козметика в София, които ще представят свои проекти. Това е най-новия проект, част от събитието, който носи името “Добротворчество” и се осъществява от 30 доброволци, членове на ученическия съвет и от клубовете по фризьорство и козметика в училището.

Жени Живкова открива Sofia Fashion Week

Във втората вечер гостите ще могат да се видят Haute Couture колекции на български марки и дизайнери, като модните дефилета ще открие носителят на “Златна игла” в категория “Булчинска мода” – дизайнерът Христо Чучев.

Колекции на гост дизайнери и световни марки ще бъдат представени по време на третата вечер, когато откриващото дефиле ще бъде на Roccobarocco.

Седмицата на модата ще бъде закрита с гала вечер на 30 март, когато на сцената ще бъдат представени ексклузивни ревюта. Модните дефилета ще открие Иван Донев – дизайнер на годината, който спечели престижната статуетка “Златна игла” за 2018 г. преди броени дни.

Жени Живкова открива Sofia Fashion Week

На сцената ще се качат и едни от най-актуалните имена на музикалната сцена – ВенЗи, Pavell & Venci Venc’, Весела Бонева и Светлин Къслев.

Седмицата на модата в София за сезон пролет-лято 2018 традиционно ще се проведе в зала ЕФЕ на хотел “Маринела”. Специално за предстоящото издание ще пристигнат и най-известните румънски блогърки Алина и Диана или Fabulous Мuses. Водещи на всяка от четирите вечери ще бъдат Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Dr. Dre разказва, че лекарите са се страхували за живота му
Новини29 АВГУСТ 2022

Dr. Dre разказва, че лекарите са се страхували за живота му

Изпълнителят и продуцент Dr. Dre се сеща за негативните си спомени в болницата през 2021 г.

лейди гага
Новини15 АВГУСТ 2022

Лейди Гага спира турнето си заради забраната за абортите

Певицата отново се изправи срещу нелепия закон, който действа на територията на САЩ.

Лоялната програма на H&M в България вече е факт
Новини07 АПРИЛ 2022

Лоялната програма на H&M в България вече е факт

Бюджетната марка ще ни позволи да спестяваме дори повече с новата си лоялна програма

Style Inspo: 18 визии в пастелни нюанси
Новини04 АПРИЛ 2022

Style Inspo: 18 визии в пастелни нюанси

Всяка жена трябва да има поне един #ootd в тази гама за пролетта