Мода : Новини16 АПРИЛ 2016

Време за промяна. Ще се осмелите ли?

Пролетните тенденции идват с нов прочит на женствеността, минимализма и диско ерата

Новите пролетно-летни предложения от Fashion Days канят промяната в гардероба ни. 

Модна дестинация номер 1 представи своят поглед над горещите тенденции за предстоящия сезон. С помощта на някои от най-популярните български блогъри, стилисти и модни редактори, Fashion Days дадоха началото на кампанията Time To Change и междувременно показаха последните колекции на марки като MANGO, Converse, Desigual, French Connection, Esprit, Pepe Jeans, Levi’s, New Look и много други.  

fd 3

fd 4

Metallics, Modern Feminity, Maritime Chic, The New Romantic и Sunset бяха основни отправни точки в представянето на trend report-a за новия сезон. Metallics е тенденция, вдъхновена от диско ерата и разкоша на 80-те години, която не играе по правилата, а насърчава всяка дама да извади на показ парти момичето в себе си. Modern Feminity пък е модерен прочит на съвременната женственост – тренд, при който всичко излишно е премахнато. Ако има начин, по който всички искаме да се обличаме в момента, това е той: семпъл, женствен, рационален, със съвсем леки акценти и детайли. Maritime Chic пренася красотата на Лазурния бряг в града. Той, разбира се, залага на райетата  – пъстри, едноцветни, хоризонтални, вертикални, тънки или масивни, те стоят еднакво добре както на костюми и сака с двуредно закопчаване, така и на якета, плетени модели и тренчове.

fd 5

The new Romantic, където дантелата и сатенираните топове и слип рокли властват. Настроението, което те внасят е изтънчено, интимно и изискано и може да бъде открито навсякъде. Изберете прозрачни мотиви, волани, шифон, коприна, сатен, дантела и дори флорални принтове. Sunset – от ярки жълти нюанси до оранжево, тъмночервено и бордо, цветовата палитра за новия сезон се стреми да отключи въображението и веднага ни пренася на красиви плажове с горещ пясък, кожа със слънчев загар и вълшебни залези. Чаровният тренд не поставя граници за онези, които са избрали да заложат на него.

fd 2

fd 1

С представянето тези пет топ тенденции за предстоящия сезон, Fashion Days ни насърчава да експериментираме с различни стилове и да ги интерпретираме към личния си гардероб. По време на специално модно събитие един от стилистите на модна дестинация номер едно – Андра Печинджина, и модни експерти, сред които стилистът Августина Маркова – Тути, модният редактор на сп. ELLE Димитрина Иванова и блогърите Яна Ламбрева, Ванина Ханджийска и Денина Мартин представиха стайлинг предложения за новия сезон, с които да разчупим стила си.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.