Визия на деня: Една херцогиня в кралско синьо

Кейт Мидълтън блесна в разкошна рокля за срещата си с млади атлети

Пристигайки на събитието в двореца Кенсингтън, Кейт отново демонстрира семпла елегантност, избирайки рокля с класически силует, съчетана с черни сандали и клъч.

Макар моделът да е съвсем изчистен, без никакви излишни детайли, впечатление правят изрязаните рамене - една от горещите тенденции, която видяхме на модните подиуми по-рано тази година.

Роклята е дело на дизайнера Roland Mouret, известен със своите описващи извивките силуети и загалащ основно на ярките нюанси.

В допълнение към тоалета, Мидълтън беше избрала прическа с леки вълни, падащи свободно върху раменете й.

Единствените бижута, освен годежния й пръстен, които допълваха визията, бяха обеци тип халки от розово злато, украсени с бели камъни.

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън отново влезе в класациите за най-добре облечени знаменитости, благодарение на визията си, която избра за среща с млади британски атлети. 

Кейт посрещна гостите на благотворителната инициатива SportsAid в двореца Кенсингтън, на която е и патрон. Съпругата на принц Уилям е известна с любовта си към спорта, като в миналото самата тя активно се е занимавала с плаване и тенис, и често може да бъде забелязана в публиката на турнира Уимбълдън.

За гала събитието херцогинята заложи на любимото си синьо. Откакто се сгоди за принц Уилям, облечена в семпла тъмносиня рокля на Issa, Кейт често избира тоалети в различни нюанси на цвета, тъй като те отиват на годежния й пръстен със сапфир, в миналото принадлежал на покойната принцеса Даяна. 

Повече за визията й ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia)  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.