Мода : Новини15 ДЕКЕМВРИ 2014

Видео: Супермодели от две поколения позират за Burberry

След Кара и Кейт, сега е ред на Джордан и Наоми

“Сблъсък на поколения” очевидно е любимата тема на британския бранд Burberry. 

След като лица на предишната им кампания бяха супермоделите Кейт Мос и Кара Делевин, сега двете красавици отстъпват своето място на други две, не по-малко забележителни дами: Наоми Кембъл и Джордан Дън. 
Трябва да признаем, че след като Делевин не дефилира в шоуто пролет-лято 2015 преди няколко месеца, а го изгледа от първия ред, в компанията на Мос, очаквахме новата любимка на модната къща да заеме нейното място като лице на кампанията. Моделът Суки Уотърхаус, вероятно позната ви и като гадже на актьора Брадли Купър, мина по котешката пътечка в пъстри модели от колекцията, а в месеците след това избираше дрехи на Burberry за всяко събитие, на което присъства, включително Британските модни награди, състояли се в началото на този месец. 
И Уотърхаус, и Джордън досега са се снимали в кампании за Burberry, но е очевидно, че Дън е по-подходящата половинка за модно дуо, в комбинация с Наоми Кембъл. За последно Кембъл е участвала в реклама на Burberry през 2001г., докато тази кампания пролет-лято 2015 е четвърта поред за Джордан.
Двете застават пред обектива на известния моден фотограф Марио Тестино, докато стилист на фотосесията е креативния директор на бранда Кристофър Бейли. Дън и Кембъл позират в някои от най-красивите и пъстри модели, които видяхме на ревюто в Лондон този септември, включително запазената марка на Burberry – тренчовете. От кадрите струи настроение, а двете изглежда доста са се забавлявали, както личи и от няколкото снимки зад кулисите, пуснати заедно с официалните.
Вижте всички кадри в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.