Мода : Новини04 СЕПТЕМВРИ 2015

Видео: 100-годишната история на бельото в 3 минути

Как се променя фаталната съблазнителка през последния век

Една фатална изкусителка знае, че няма нищо по-секси от красивото и луксозно бельо, на което не би могъл да устои никой мъж. 

Но как например би реагирал джентълмен от 20-те на супер изрязаните бодита, с които дамите от 80-те години не могат? Вероятно би останал без думи, тъй като промяната в тенденциите при бельото през последните 100 години е главозамайваща. 
В ново триминутно видео на лайфстайл изданието Mode историята на женското бельо е нагледно показана в по-малко от три минути. Докато през 20-те порядъчните госпожици следвали правилото “по-малкото е повече” и оставяли доста на въображението, през 40-те на мода били впитите силуети, очертаващи женската фигура до най-малкия детайл. Пред 50-те властвали свободните силуети, а ние надали някога ще забравим дългите сатенени нощници от 80-те, които красяха кориците на всеки любовен роман на Даниел Стийл. 
 
През 2015, разбира се, има много начини да изглеждаме секси, и точно това целят да покажат създателите на клипа, който завършва с мотивиращото послание “Увереността е секси”. Няма как да не се съгласим!
Вижте видеото. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.