В гардероба на един бохем… Шей Мичъл!

Съкровища на Chanel, Saint Laurent и Givenchy се крият редом до десетките чифтове маратонки Nike

"Първата ми голяма винтидж придобивка бяха обувки с каишка на Christian Louboutin. Толкова се радвах, когато си ги купих и бях ужасно разочарована, когато ги носих една вечер и цялата подметка беше съсипана. След това разбрах, че всъщност можеш да замениш подметките с гумени."

"Те бяха първата ми голяма покупка. Казвах си "Ах, имам си чифт обувки на Louboutin и ги обожавам!"

"Тъй като живея в Лос Анджелис, любимата ми тренировка е катеренето по хълмовете. Има толкова много красиви гледки, на които да се насладиш, докато слизаш. Винаги можеш да си намериш хубаво място за катерене или пък да тичаш на плажа."

"Късметлии сме, че времето е страхотно почти през цялата година. Би било ужасно, ако не се възползваме от възможността да сме навън."

"Вечер пия по чаша сок от алое вера. Има доста ползи от него, особено за обмяната на веществата. Също така съм обсебена от зеления чай! Опитвам се да пия повече чай, отколкото кафе."

"Голям фен съм на чантите. Обичам да си ги купувам, но напоследък се запалих по това да откривам винтидж находки."

"Независимо дали са дизайнерски, или не, харесва ми възможността да притежавам нещо, което не можеш просто да си купиш от магазина."

"За мен винтидж шопинга е много по-специален. Или когато пазаруваш от далечни места. Когато бях в Мароко си купих страшно много неща."

"Открих чанти, които не можеш да си купиш на никое друго място. Обожавам нещата, които имат история. Така не само мога да ги нося, но мога и да споделя къде точно съм била, когато съм си ги купила. Много по-интересно е, отколкото да си ги купиш от магазина."

"Тези си ги купих от Бали, Индонезия. Една от тях взех от магазин тук. Много ми хареса, но можете да си представите, че беше доста по-скъпа от тези в Бали. Когато отидох в Индонезия намерих тези. Много са красиви и пъстри, и можеш да ги носиш единствено с черна рокля или едноцветна визия."

"Шани Дардън е любимият ми козметик в Ел Ей. Тя работи още с Роузи Хънтингтън-Уайтли, Джесика Алба и куп известни хора. Заради влажността не въздуха е трудно да поддържам състоянието на кожата си, затова се опитвам да се придържам към едни и същи продукти."

"Must-have продукт по време на пътуване са мокрите кърпички за грим. Никога не нося грим, когато съм в самолет. Според мен това е най-лошото нещо, което можеш да си причиниш и освен това винаги кацам с някоя допълнителна пъпка!"

"По време на полет аз съм човека, който седи до вас с маска за лице. Плашила съм няколко човека по време на пътуване, но си ги слагам, защото кожата може да се дехидратира доста в самолет."

"Друго нещо, което правя, е да нося пакетчета чай в чантата си. Колкото и много вода да пиеш, винаги се подуваш, а това ти помага да не я задържаш."

"Балсам за устни и крем за ръце, разбира се, заради дехидратацията. Винаги си нося и нещо за похапване: протеинови барчета, бадеми... или пакетче чипс. Нека бъдем честни!"

"На iPad-a си имам апликейшън, който се казва NextIssue. Позволява ти да получаваш 150 до месечни списания с една и съща такса. Любима ми е, тъй като, когато пътувам, не ми се налага да вземам със себе си 10 различни списания."

"Kогато създавах линията си дрехи за Kohl наистина ми се искаше нещата да седят по-добре, отколкото съм свикнала. Така например никога не съм харесвала как стоят спортните сутиени или клинове, които са прекалено плитки и се смъкват."

"Опитвах се да направим дрехи, които да стоят добре на всички, не само на един тип тяло."

"Когато се приготвям, обикновено смесвам два овлажняващи тонирани продукти за лице. Когато не съм на снимачната площадка се старая да не нося грим, тъй като през останалото време съм гримирана непрекъснато. Овлажнител с малко цвят и SPF фактор е ключов продут, също така и малко спирала."

"Обожавам ярките червила. Имам прекалено много, за да мога да ги преброя, но това е летният ми избор за грим. Според мен това е всичко, от което имаш нужда по това време на годината. "

"След края на сериала "Малки сладки лъжкини" бих искала да се пробвам в киното. Както се казва, "the sky is the limit".

Най-стилната и харизматична (поне по нашето скромно мнение) “малка лъжкиня” разкрива тайните на стила си в поредицата “Гардероб” на The Coveteur. 

А какво се крие в гардероба на Шей Мичъл? Еднаква доза дизайнерски модели и винтидж находки, съвършено подредени бижута и много деним! Последното е достатъчно за да ни накара да се влюбим още повече в стила на Шей, за който сме ви разказвали неведнъж.

Как обаче го определя самата тя? В галерията по-долу ще откриете кои са любимите й покупки, как предпочита да пазарува, какви са beauty тайните й и какво ли още не. Придружени със снимки на любимите й чанти, стилето, маратонки, колиета, които ни карат да въздишаме с лека завист…

Снимки: The Coveteur

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.