Мода : Новини02 ЮНИ 2014

Този сезон заложете на денима!

Вижте новата колекция на LC Waikiki

Ако искате и този сезон да сте в крак с последните тенденции и ежедневието ви да е изпъстрено с ярки цветове и дрехи с настроение, заложете на LC Waikiki.

Новата колекция пролет/лято обединява в себе си най-горещите трендове при нюансите и принтовете, и едновременно с това ви дава комфорта на денима, който толкова търсим в ежедневието си. 
Дрехите са предназначени за хората с динамичен начин на живот, които не правят компромис с качеството, но и са любители на модата и имат собствен стил. Интересните дизайни на моделите лесно се вписват във всякакви комбинации, а пъстрите цветове носят усещането за горещо лято и морски приключения. 
Origami колекцията на LC Waikiki впечатлява с графични и геометрични дизайни, орнаментни камъчета по дънковите ризи, както и приковаваща погледа комбинация от черно и екрю. Колекцията Blue Danube се фокусира върху шотландските карета, като съчетава индиго, червено, цикламено, тъмно синьо, бяло, бебешко розово и аквамарин цветове на дънкови ризи и якета. 
 
Серията Maison Blue предлага на любителите на денима бродирани ризи и впити панталони в тъмно синьо, синьо и пастелни цветове. Колекцията Wanderer освежава с прилепнали дизайни, дълги раирани жилетки, ризи с принт на цветя и удобни деним панталони в топли цветове като розово, жълто, оранжево и тюркоазено. 
Вижте моделите в галерията!

Тайните на жените, които винаги изглеждат стилно
9 абсолютно незаменими дрехи за всяка жена
5 практични съвета как да носим обувки на висок ток

  

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.