Това са любимите кецове на Кейт и Даяна

Херцогинята носи същия модел, 20 години след Принцесата на народа

Едно от нещата, които харесваме най-много в стила на херцогиня Катрин Мидълтън, е умението й да миксира дизайнерски тоалети и достъпни марки с подчертан финес. 

Кейт редува роклите на Alexander McQueen и Temperley със Zara и Topshop, а нещата, които носи, често се изкупуват за секунди от онлайн магазините.

Поредната й достъпна находка са чифт класически кецове, любими на модния свят. Но това не е всичко! Оказва се, че същите са носени от принцеса Даяна точно преди 20 години. Става дума за модела 2750 Cotu Classic на марката Superga. Фен страница в Instagram, посветена на Принцесата на народа, посочва, че през 1997 г. Даяна носи кецовете, докато е на посещение в Ангола. Тогава модната икона ги съчетава с изчистен светлосин деним и любимия си тъмносин блейзър на Armani.

Това са любимите кецове на Кейт и Даянаснимка: Princess.Diana.Forever

Превъртаме точно 20 години напред, до Лондонския маратон. Там Кейт се появява, за да се запознае със състезателите и да ги окуражава, докато тичат. Естествено, херцогинята съобразява облеклото си с повода и избира стилен черен слим, пуловер на райе, спортно яке и бели кецове Superga. 

Това са любимите кецове на Кейт и Даяна

И докато модните хроникьори на Острова обожават да правят паралели между модните избори на Кейт и Даяна, тук имаме находка, която и двете са носили. Моделът на Superga е класически и стилен, вписващ се във всякакъв тип визии и в последните години се превърна в неразделна част от уличния стил на модните блогъри. Лично на нас не ни трябват повече убеждения, за да се сдобием с чифт!

Това са любимите кецове на Кейт и ДаянаУнисекс кремави спортни обувки Superga – 119,90 лв.; Спортни обувки в ултрамарин – 119,90 лв. от fashiondays.bg

В галерията по-долу пък сме ви подбрали и някои идеи за стилни съчетания с кецовете!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.