Топ 10 на звездните визии от тази седмица

Доза ежедневен шик от Сиена Милър и ултра сексапил от Емили Ратайковски превземат нашата класация

Напоследък имаме чувството, че Емили просто няма как да ни разочарова. Поредното й стилно попадение се състои от секси тъмносиня рокля с голи рамене и асиметрична линия, която актрисата съчетава със сандали в сребристо.

Британката знае, че най-добрите приятели на райето са ярките аксесоари. В случая тя е избрала стилето в червено и интересна чанта в ментово с надпис, завършвайки визията си с ярки устни.

Тези обувки са създадени за танци! Всъщност, цялата визия на Але е перфектна за парти, а тя я завършва с грим в естествени нюанси и коса с леки вълни.

Моделът е истински хамелеон в модно отношение, но рядко я виждаме в толкова женствена и романтична светлина. Харесахме роклята й в пудрено розово Kate Spade, съчетана с обувки в същия цвят.

Винаги е удоволствие да видим Сиена в ежедневието, тъй като британката умее да интерпретира всяка гореща тенденция в гардероба си. Тук например виждаме две: панталоните с широк крачол и модерните това лято чехли на дебел ток.

Актрисата е избрала интересно бюстие на Monse, в съчетание с черен панталон и златен клъч. Нужният цвят тук идва благодарение на червилото й.

От тази визия на актрисата струи много пролетно настроение. Роклята-риза с черно-бял принт е подходящ избор за всеки ден, но Лиа й придава доза шик, избирайки сандали с тънки каишки на висок ток.

Актрисата заложи на любимия си дизайнер Alexander Wang за появата си на фестивала Tribeca. За разлика от друг път, когато сме я виждали в рок-шик дизайни на Уанг, сега Зоуи бе избрала стилна и секси черна рокля с тънки презрамки.

Разчитайте на младата звезда да ви покаже как точно се носи металик - една от горещите тенденции за пролет-лято 2016. Зендая е избрала сребриста пола и сандали, а за да не прекали, ги е съчетала с класическа бяла риза.

Спортен шик - така най-добре бихме могли да опишем визията на Ема. За повече младежко излъчване, актрисата намята кожено яке на раменете си.

Цели десет са красавиците, които днес ви показваме в традиционната ни неделна доза звезден стил. 

В галерията по-долу сме събрали няколко интересни визии от страна на популярните дами, които всъщност ни дават страхотни идеи за парти или някой специален повод в близките дни. Харесахме и избора на Зоуи Кравиц и Кейт Босуърт на червения килим, а за ежедневието се вдъхновихме от Сиена Милър и Дейзи Лоу.

Вижте и останалите!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.