Мода : Новини14 НОЕМВРИ 2017

Swarovski с впечатляващ тоалет за ревюто на Victoria’s Secret

Ангелът Елза Хоск ще носи болеро и крила, обсипани със скъпоценни камъни

По-малко от седмица остава до екстравагантното шоу на Victoria’s Secret, по време на което най-красивите жени в света ще се разходят по оскъдно бельо на подиума в Шанхай.

Някои от тях обаче ще бъдат отрупани и със скъпоценни камъни Swarovski. И ако трябва да сме още по-точни, тази година кристалите, красящи визиите на ангелите, ще бъдат над 1 милион! Малко над 275 000 пък са използвани за един-единствен тоалет, с който ще видим шведската изкусителка Елза Хоск.

Swarovski с впечатляващ тоалет за ревюто на Victoria's Secret

По случай 15-тата годишнина от своето партньорство – The Crystal Anniversary, Victoria’s Secret и Swarovski създават специален сет за Елза. В допълнение към огненочервено дантелено бельо, ангелът ще носи яке тип болеро и огромни крила, целите обсипани в скъпоценни камъни. “Тазгодишният ни Swarovski тоалет може би е най-величественият, който някога сме правили,” казва Моника Митро, вице президент на компанията. “Целият е покрит с пъстроцветни камъни, а крилата са сред най-тежките, които сме създавали.”

Красавицата и сутиенът за 2 млн. долара

Хоск ше трябва да се пребори с 6-килограмовите крила, докато се разхожда по модния подиум, демонстрирайки грация, увереност и сексапил. “Моделът, който носи Swarovski визията, трябва да има голяма доза увереност. Този тоалет винаги привлича огромно внимание и винаги е много тежък, заради всички тези кристали.” Очевидно изборът на Елза не е никак случаен – това ще е седмото й ревю за Victoria’s Secret, чийто ангел е от 2015 г. насам. Миналата година Хоск имаше честта да открие шоуто, дефилирайки в забележителен сет с огромен китайски дракон.  

“По време на пробите всичко е толкова ярко и много по-различно от миналите години! Самата конструкция на тоалета те кара да изглеждаш, сякаш не си от този свят. Сякаш носиш броня, направена от кристали! Визията е секси и много модерна, а крилата са любимата ми част,” споделя Елза. “Те са истинско произведение на изкуството.”

Тази година шоуто на Victoria’s Secret за първи път ще се проведе в Китай и обещава да е най-забележителното досега. Освен Swarovski визията, на подиума ще видим и сутиена за 2 млн. долара Champagne Nights Fantasy Bra, а също и колекция, създадена за марката от дизайнера на модна къща Balmain Оливие Рустейн. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.