Мода : Новини23 ЮЛИ 2015

Супермоделът Карли Клос става YouTube гуру

И ни дава екслузивен поглед към бляскавия си живот

Бивш ангел на Victoria’s Secret, програмист, запален бегач… можем ли да очакваме още нещо от Карли Клос?

Очевидно отговорът на този въпрос е “да”, защото Карли е напът да се присъедини към обществото на влиятелните влогъри (видео блогъри). Супермоделът даде старт на своя YouTube акаунт, наречен Klossy, в който обещава да повдигне завесата на своя бляскав живот и всичко, което се случва в него. 
Клос, която работи в модния бранш от 13-годишна и е считана за един от най-търсените топмодели в момента, наскоро напусна редиците на Ангелите, но въпреки това във видео трейлъра на своя канал тя набляга доста на работата си за Victoria’s Secret, което ни кара да мислим, че вероятно ще ни разкрие доста интересни неща зад кулисите на модния свят. В допълнение към това, Клос дефилира на всяка седмица на модата за марки като Versace, Donna Karan, Calvin Klein, Marc Jacobs и куп други, така че определено очакваме тези видеа с нетърпение. 
Супермоделът Карли Клос става YouTube гуру
Но нека не забравяме и известните ѝ приятелки! Карли е много близка с поп сензацията Тейлър Суифт и своите колежки Джиджи Хадид, Джоан Смолс, Кендал Дженър и Марта Хънт, затова можем да се обзаложим, че тези известни лица ще се появяват доста често в канала на певицата. 
“Бях доста заета с кариерата си на модел, но не тя е главната ми цел,” споделя Карли в клипа. “Освен това отделям време за готварство, уроци по програмиране и току-що бях приета в Нюйоркския университет.”
“Прекарах по-голямата част от живота си пред камерата, но не пред моята камера. Това тук е различно! Това са нещата, които не сте успели да видите преди. Лудите неща, които се случват на снимачната площадка или в последните моменти, преди да изляза на котешката пътечка. Вълнувам се да споделя историята и приключенията си с вас!”

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.