Style Report: Избираме най-добре облечените звезди на седмицата

Кейт Мидълтън, новата Жена-чудо и Нина Добрев попадат в нашия списък

След тоалета на Петър Петров и Eponine, Мидълтън се върна обратно към една от любимите си марки - Erdem. Дукесата блесна в елегантно палто с дантелен мотив, съчетано с обувки на ток, шапка и клъч, също в сиво.

За своята разходка в Ню Йорк, Нина избра черно манто и широкопола шапка, плюс ботуши от велур. Чантата й обаче е това, което привлича нашето внимание, в комбинация с кариран шал.

Отново в Ню Йорк забелязахме супермодела в стилно палто с косъм в пудрен нюанс, комбинирано със семпли тъмни дънки и бели кецове.

Австралийката винаги пътува със стил и този път не прави изключение. Погледът ни веднага попада върху тъмносиния блейзър и черно-бялата чанта.

Дантелената мини рокля, украсена с цветя, дело на Dolce&Gabbana, е достатъчна, за да коронясаме Гадот като най-стилна дама на седмицата, а жълтите стилето обувки са черешката на тортата.

Изцяло в черно, дизайнерката отново впечатлява, съчетавайки модерните и този сезон панталони тип кюлоти с обувки на ток и блуза с поло яка.

Романтичната рокля на Valentino, с която виждаме Кирстен, няма нужда от много аксесоари, затова тя залага единствено на деликатни сандали и ретро очила.

Моделът и актриса открива летния сезон с кокетна светлорозова рокля и обувки с модерните този сезон дебели токове, наречени "block heel".

Всички супермодели носят Balmain, но никой не носи дизайните на Оливие Рустейн така, както го прави Клаудия. Съвсем непретенциозна визия, в която легендата от подиума изглежда зашеметяващо.

За втори път тази седмица херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън попада в обсега на нашия стилен радар. 

Първият път това стана благодарение на българският дизайнер Петър Петров и неговият тоалет, с който Кейт се появи на публично събитие. В традиционния ни неделен списък с най-добре облечените звезди обаче, Мидълтън попада със стилен ансамбъл в сиво, а компания й правят родната гордост в Холивуд Нина Добрев и новата Жена-чудо Гал Гадот. Следим отблизо стила на Гадот и с нетърпение очакваме визиите й от безбройните премиери и участия, които й предстоят, заради лентата “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, в който си партнира с Хенри Кавил и Бен Афлек.

Между временно вижте какво облякоха тя и останалите ни любимките тази седмица!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.