Звезди : Звезден стил : Мода : Новини16 СЕПТЕМВРИ 2015

Стил за бременни: Уроците на Ким Кардашиян

Новата визия на риалити звездата отново раздвои критиците 

След като в началото на втората си бременност Ким Кардашиян очевидно беше решила да се придържа към неутралните цветове и минималистични визии, имахме известна надежда, че в близките месеци най-накрая ще видим адекватен стил за бременни.

Уви, малко след това госпожа Уест набързо ни опроверга, а тоалетът ѝ от ревюто на Givenchy се нарежда сред най-несполучливите ѝ аутфити изобщо. Ким обаче действа на принципа “проба-грешка” и дори споделя своя опит с модата за бременни в новия си сайт KimKardashianWest.com, който стартира вчера. 
“По време на първата ми бременност, ако се замислите, тъкмо бях започнала да се срещам с Кание и той ме запознаваше с цял нов свят на модата. Тогава дори не знаех какъв е моя стил, какво остава за обличането с корем! Всъщност наех пет различни стилиста и всеки искаше да ме облича различно. Този път знам какво харесвам и освен това не се опитвам да крия корема си, а да го подчертая,” споделя Ким със своите почитатели. 
В момента Кардашиян и семейството ѝ са в Ню Йорк за седмицата на модата, което значи, че старлетката сменя по няколко тоалета всеки ден. Последната ѝ визия обаче ни кара да се замислим доколко самата тя следва собствените си съвети и дали кожената мини пола е подходящ стил за бременна жена? Вижте повече в галерията!
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.