Мода : Новини28 НОЕМВРИ 2014

Слънчевата Флорида оживява в новата колекция на H&M Studio

Шведският бранд представи своето виждане за пролет-лято 2015

Розово фламинго, принт с палми и кактуси, и задължителните животински шарки красят колекция пролет-лято 2015 на H&M Studio, която беше представена ексклузивно пред модни редактори, блогъри и звезди в шоурума на марката в София. 

Сред гостите бяха поп певиците Сантра, Йоанна Драгнева, Вики Терзийска и Вяра Атова, които за пръв път имаха възможността да се докоснат до дрехите, които ще влязат в магазините през март 2015. 
За следващия сезон от H&M са почерпили вдъхновение от лежерното безвремие на слънчева Флорида. В колекцията отново наблюдаваме запазената марка на бранда, а именно съчетанието на класика и съвремие, както и уникален поглед към последните тенденции. 
Пъстрите принтове върху къси панталони и кафтани, както и саката и панталони тип пижама бяха сред най-впечатляващите елементи, представени от от марката. Тишърти с ретро кройки, големи очила и шапки, очевидно вдъхновени от 70-те години се откроиха като любими предложения, а змийският принт присъстваше както върху дългите топове и панталони със свободни кройки, така и при обувките, представени от ниски чехли със заострен връх и боти до глезена на висок ток. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.