Мода : Новини20 МАЙ 2015

Скандал с Balmain и тоалета на Тейлър Суифт

Какво се случи с белия гащеризон, с който певицата се появи на наградите Billboard

Сексапилната визия на Тейлър Суифт от наградите на списание Billboard 2015 тази седмица предизвика куп дискусии. 

Част от тях бяха насочени към факта, че певицата изглеждаше ослепително и се нареди сред най-добре облечените дами на вечерта. Но други си зададоха въпроса на кого всъщност е белия гащеризон, с който я видяхме на червения килим. 
Ако питате нас, веднага ще ви кажем, че Суифт беше част от звездната група на дизайнера на Balmain Оливие Рустейн, който използва церемонията като платформа, от която обяви своята колаборация с бранда H&M и предстоящата колекция. Моделите Джордан Дън, Кендал Дженър, Лили Олдридж и Криси Тейген, както и риалити звездата Кайли Дженър, също бяха облечени от глава до пети в Balmain. 
Скандал с Balmain и тоалета на Тейлър Суифт
Истински скандал обаче се завихри след като от хитовия онлайн магазин за дрехи и аксесоари Nasty Gal решиха да си присвоят похвалите за облеклото на Тейлър. В профила си в Insgatram те качиха снимка, обявявайки, че певицата, която обра куп награди същата вечер, всъщност носи техен тоалет. 
Скандал с Balmain и тоалета на Тейлър Суифт
На пръв поглед гащеризоните наистина изглеждат абсолютно еднакви. При по-задълбочено анализиране обаче забелязваме, че презрамките и деколтето на модела на Суифт са различни от варианта на Nasty Gal. Освен това, дрехата на певицата е покрита с миниатюрни мъниста по цялата дължина, докато другият модел е ушит от обикновен бял плат. 
Очевидно от фирмата също са забелязали разликата, тъй като побързаха да премахнат снимката на Суифт от своя Instagram. 
Това не е първият път, в който от бранда си позволяват да разтеглят понятието “вдъхновение” и откровено да копират дизайнерски дрехи, продавайки ги на достъпни цени. Наскоро техен модел рокля отново предизвика полемика в социалните мрежи, тъй като се оказа почти точно копие на рокля от новата колекция на Alexander Wang. 
Дали опитът да си присвоят кредит за гащеризона на Тейлър ще им донесе успех сред почитателките на певицата, които ще побързат да се сдобият с визия като нейната, или пък ще получат призовка от Balmain, предстои да разберем.
Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.