Секси тоалетът на Нина Добрев и още звезден стил от седмицата

Супермоделите отново влизат в ролята на street style кралици!

Издокарана от глава до пети във Versace, актрисата с български корени пренася по-лежерния и секси летен стил и на червения килим.

Ако търсите идея как да носите актуалните този сезон балетни пантофки с връзки, Карли има предложение. Има ли нещо по-подходящо за разходка в града от черната макси рокля?

Черната рокля от дантела на Елза е много кокетен избор от страна на модела, а ние бяхме изненадани да видим, че вместо с елегантни обувки, тя я съчетава с бели кецове.

Лу определено е сред новите ни любими стилни брит момичета! Този елегантен тоалет в бяло и златните аксесоари го доказват.

Бившата приятелка на принц Хари е намерила перфектния баланс между женственост и бунтарски дух, и всичко това, благодарение на Burberry.

Кристен винаги е неустоима, когато носи червено и тази рокля на Julien Macdonald не е изключени. Контрастът между цвета, косата и кожата й е наистина вълшебен.

Уроци по градски шик, директно от една стилна млада майка! Криси обожава неутралните тонове и този път ефектно ги комбинира с класически деним.

Най-накрая нещо стилно и секси от страна на бразилката! Напоследък Лима не успява да ни заплени със стила си, но този път има нашето "да"!

Всяка ежедневна визия има нужда от малко бохемска безгрижност. Има ли по-добър начин да я постигнем от романтичния топ с голи рамене в бяло? Джордан ни показва как!

Моделът избира семпла комбинация от светъл деним, боти с отворени пръсти и ефирна бяла блуза - семпло, но достатъчно женствено за Роузи.

Комбинацията от шорти и блуза с дълъг ръкав с еклектичен принт, плюс сандали на висок и дебел ток не е първото нещо, за което се сещаме, когато чуем червен килим. 

Нина Добрев обаче е тук, за да ни покаже, че в нейния стил не съществува неуспешен моден експеримент и описаният по-горе тоалет отново й спечели място сред най-добре облечените звезди на Miss Bloom.

В традиционната ни неделна класация компания й правят супермоделите Карли Клос, Елза Хоск и още няколко красавици, в чиито визии се влюбихме през последните седем дни.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.