Седмична доза стил с Карли Клос, Шей Мичъл и още!

Ето кои бяха най-добре облечените дами през последните 7 дни

Тоалетът с елегантен силует и приковаващ вниманието цвят е дело на дизайнерката Виктория Бекъм. Карли съчета роклята си с черни сандали и лек грим, в който акцент падаше върху червеното червило.

Ежедневната й визия пък се състои от задължителните за тази пролет бели кецове. Клос ги съчета с панталон с висока талия в бяло, черен топ, кремав блейзър и очила с огледални рамки. Перфектна визия за града, не смятате ли?

Британският модел отново доказа, че пътува със стил. Аутфитът изцяло в черно Роузи е разнообразила с тренч от лека материя в пудрен нюанс.

Актрисата подчертава убийствените си извивки с кожена пола тип молив, допълнена от риза и сандали с тънки каишки. За пореден път се възхищаваме на страхотната коса на Шей, тук стилизирана в меки вълни.

Дискретен сексапил показа Елизабет, избрала рокля в цвят слонова кост, дълбоко деколте и набор. Пусната коса и червено червило допълниха визията й за премиерата на "Първият отмъстител: Войната на героите".

Колежката й от лентата пък реши да изневери на традицията и се появи в гащеризон на червения килим. Емили е подбрала интересен модел на Zuhair Murad с флорални детайли в горната част.

Спортна елегантност в нейния най-добър вид! Хадид избра сет от панталон и топ в гълъбово сиво и ги съчета с обувки с връзки и висок ток.

Много харесваме дънките с дължина над глезена, които Ема е избрала да съчетае с изрязани ниски обувки и класическа бяла риза. Кафявото яке пък е приятен бонус.

Комбинацията от прихлупваща се пола и къс топ на Halston Heritage, която е избрала Джордана, е много интересна, но нашите адмирации са основно за яркият червен цвят.

Актрисата избира секси прочит на класически костюм и го носи на голо, подсилвайки сексапила си с колие, деликатно падащо в дълбокото й деколте.

Тази седмица бяхме толкова запленени от стила на Карли Клос, че супермоделът попадна цели два пъти в нашата класация!

Клос успя да ни впечатли на червения килим на гала събитието на списание TIME, за което бе избрала елегантна рокля в наситено лилаво, избрана в чест на Принс, който само преди дни си отиде от този цвят. Моделът сподели, че тоалетът е свързан с любимата й песен на музикалната легенда, а именно “Purple Rain”.

Втората визия на Карли пък я показа в светлината на модерно градско момиче, а тя и още от звездния стил през последните дни ви очакват в галерията.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.