Рокли за истински принцеси в седмичната доза звезден стил

Най-горещите визии от последните дни, в които се влюбихме

Решена в блед нюанс на лавандуловото, роклята Atelier Versace е покрита със стотици блестящи мъниста, допринасящи за нейния ретро стил. В допълнение към него идват едрите букли и червеното червило на актрисата.

Кокетен прочит на блясъка наблюдаваме и при младата звезда. Роклята без презрамки с плисирана пола с марка Maria Lucia Hohan е много подходяща за Лили, която я съчетава със сребърни сандали и много деликатни бижута.

Не си спомняме някога да сме харесвали друга визия на Джулиан толкова. Танцьорката и актриса е заложила на приказно творение на Georges Hobeika, което спира дъха.

Разбира се, няма как да минем без херцогинята. Избирайки семпла рокля Preen за наградите Place2Be, Кейт отново показа характерния за нея премерен стил.

Давайки си малко почивка от тоалетите на Dior, французойката се появи в специално създадена за нея рокля Armani Privé. Бременната актриса заложи на един от хитовите трендове на есента - черно кадифе.

Винаги можем да разчитаме на актрисата за нестандартно street style предложение. В случая това е съчетанието от сако, панталон с кант и блестящи обувки от собствената й колекция.

Завиждаме на Емили, че все още може да си позволи късите топове, докато се разхожда из Ел Ей. И освен това харесваме комбинацията от якето и чантата.

Поредното доказателство, че бомбър якето е задължителна част от парти гардероба, идва от страна на Попи. Обожаваме също и ботите с отворени пръсти.

Ето как се носят кожените къси панталонки и през зимата. Макар да харесваме решението на модела, със сигурност бихме избрали една идея по-шик пуловер от този, с който виждаме нея.

Броени дни след като изгря на корицата на VOGUE Испания и ни напомни защо я обожаваме, Пенелопе Крус отново ни накара да затаим дъх. 

Като едно истинско видение в бледолилаво, испанката мина по червения килим на премиерата на “La Reina De Espana”, облечена в блестящ тоалет с марка Atelier Versace. И докато роклята подчертаваше перфектните извивки на актрисата, ние бяхме впечатлени още от грима и прическата й, успяващи да подчертаят красотата й, но и да не отклоняват вниманието от красивото дизайнерско творение.

Изглежда тази седмица, започнала с Американските музикални награди, е посветена на пищните и бляскави рокли, превръщащи всяка дама, която ги носи, в истинска принцеса. Вижте за какво говорим! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.