Мода : Новини25 ЮНИ 2015

Рекламна кампания за бански без ретуш? Да, възможно е!

“Имам тяло за плажа. И не съжалявам за него!”

Може ли целулитът да е секси? Разбира се, след като всички го имаме!

Това е посланието на новата рекламна кампания за бански костюми на марката Swimsuits for All (букв. “бански за всички”, бел. ред.), излизаща със слоган “Имам тяло за плажа. И не съжалявам за него!”. За лято 2015 те наемат модел с нестандартни форми, а крайният резултат са снимки и видео без никакъв ретуш. 
Денис Бидот, горещият plus-size модел, който се снима във фотосесията, споделя: “Няма грешен начин да бъдеш жена. Време е да спрем да се извиняваме. Искам жените да бъдат уверени, да се чувстват секси и да знаят, че няма нищо лошо в това да бъдеш себе си.”
Рекламна кампания за бански без ретуш? Да, възможно е!
Облечена в ефектните предложения на Swimsuits for All за лято 2015, Бидот обяснява за собствения си път към това да се приема в тялото си. “Обичам всичко в себе си. Наистина се научих, че трябва да обичам всяко малко нещо. Целулита, стриите, всичко, за което, докато бях малка, смятах, че е недостатък. Сега съм разбрала, че именно тези неща ме карат да се чувствам себе си.”

Рекламна кампания за бански без ретуш? Да, възможно е!

“Мисля, че всяко момиче се е чувствало несигурно в бански на публично място. Но всичко се свежда до това да се приемаме такива, каквито сме, защото всъщност не сме направени, за да бъдем еднакви. Жените трябва да знаят, че красотата не се базира на размер, на възраст или цвят на кожата. Много дълго време хората вярваха, че красотата е нещо, което може да се сложи в кутия, но най-накрая се разграничаваме от това.

Начинанието на Swimsuits for All е поредната стъпка към потъпкването на стандартите за красота, наложени от модната индустрия. Именно кампаниите за бельо и бански костюми са най-обработвани и предлагащи стоки върху перфектните тела на модели като Кандис Суанпоул, Бехати Принслоу и Марта Хънт. За разлика от други брандове, Swimsuits for All предлага бански в големи размери в крак с последните тенденции. “Ние вярваме, че всяко женско тяло е красиво, а всяка жена заслужава да се чувства добре в своя бански, казва президента на компанията Моше Ланядо. “Денис въплъщава всички идеали на Swimsuits for All, а ние сме горди, че работим с толкова прекрасна жена, вътрешно и външно, знаейки, че тя ще бъде чудесно лице на бранда и на тази кампания.” 
Вижте и рекламното видео!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.