Red Blooded Woman! Кайли Миноуг и останалите стилни звезди

Пипа Мидълтън, Марго Роби и Кейт Мос също намират място в нашия списък

Ефирна, плисирана и огненочервена - роклята Roberto Cavalli, която Кайли избра за премиерата на "Absolutely Fabulous" е просто божествена.

Двете близки приятелки минаха заедно по червения килим, облечени в тоалети на Стела. Тук нашият вот отива за елегантния костюм на Кейт.

Пипа за пореден път доказва, че стилът й по нищо не отстъпва на този на сестра й Кейт, залагайки на женствена рокля с флорален мотив, съчетана с удобни сандали на ток.

Свикнали сме да виждаме Але в секси и провокативни тоалети, в тон със статуса й на супермодел, но тази нежна и романтична рокля в пастелен цвят ни изненада приятно.

Перфектен пример за ежедневна визия с щипка настроение ни дава Хайди, прибавяйки ярки обувки към класическата комбинация от деним и блейзър.

Поредната фенка на тенденцията с голите рамене, Кортни е избрала раирана риза в синьо и бял деним.

Ким не попада често в нашите класации, но тази комбинация от мини рокля и сандали с прозрачни PVC каишки тази седмица й печели място в нея.

Роузи винаги умее да превръща дори ежедневните си визии в нещо по-специално. Този път, това се случва благодарение на стилето обувките.

Горещите дни изискват още по-горещи комбинации! Шанел подхожда семпло към градския си стил, но съчетанието от тези гладиаторски сандали и мини роклята е повече от ефектно.

Австралийката определено е новото ни любимо момиче на модната сцена. Този път харесахме избора й от гащеризон и чехли в златисто.

Препратката към този хит на Кайли Миноуг от преди години не е никак случайна! 

Австралийката застава начело на нашата седмична класация за звезден стил с ултра горещ тоалет, с който събра погледите на филмова премиера в Лондон. Кайли буквално грее, а ние сме сигурни, че това отчасти се дължи и на факта, че съвсем скоро красавицата ще каже “Да” на своя възлюбен Джошуа Саси.

Тази неделя в галерията ни компания й правят Хайди Клум, Пипа Мидълтън, Кортни Кардашиян и още куп известни дами, успели да ни впечатлят през последните няколко дни. Вижте ги!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.