Мода : Новини16 ОКТОМВРИ 2015

“Разкрийте своята слънчева страна” с новия онлайн конкурс на Folli Follie и спечелeте страхотни награди!

Разберете как да се включите!

Folli Follie, международният лайфстайл бранд, стартира нов вълнуващ конкурс в социалните мрежи Instagram и Facebook, посветен на последната си мащабна кампания „Прозорец към света”.

Конкурсът се провежда в платформата www.myffsunnyside.com и е предназначен за участници от цял свят, които ще имат шанса да спечелят големи награди, включително луксозна екскурзия за двама до о. Санторини в Гърция, както и бижута и аксесоари от новата колекция “Santorini Flower”.

Под надслов “My Sunny Side – Моята слънчева страна” конкурсът стартира в сряда, 14-ти октомври и ще продължи един месец. Феновете на модата по цял свят и във всички страни, в които Folli Follie има присъствие, като България, Великобритания, САЩ, Гърция, Испания, Япония, Хонконг, Тайван и др, ще бъдат насърчавани да споделят снимки „разкриващи тяхната слънчева страна”.

"Разкрийте своята слънчева страна" с новия онлайн конкурс на Folli Follie и спечелeте страхотни награди!

Двама ще бъдат големите щастливци, които ще спечелят 4-дневна луксозна екскурзия до остров Санторини – родното място и източник на вдъхновение за хитовата колекцията Santorini Flower, а много други ще спечелят уникални бижута и аксесоари от колекцията.

Журито в конкурса се състои от четирима влиятелни международни модни експерти, които ще оценяват фотосите и ще изберат финалистите. Това са: австралийският модел и фотограф Кандис Лейк, канадката Елизабет Минет – супермодел и моден блогър, испанската актриса и моден блогър Есмералда Мойя и модните блогъри от Гърция Нефели и Наталия Георгала.


"Разкрийте своята слънчева страна" с новия онлайн конкурс на Folli Follie и спечелeте страхотни награди!

Имате две възможности да участвате в конкурса: потребителите на Instagram трябва да качат снимка „разкриваща тяхната слънчева страна” в Instagram с hashtag #mysunnyside, #contest и #FolliFollie, като отбележат своето местоположение. Техните снимки автоматично ще бъдат качени на www.myffsunnyside.com. Потребителите на Facebook трябва да посетят сайта www.myffsunnyside.com, да изберат любимите си снимки от световната онлайн галерия и след това да ги споделят на своя Facebook профил. Само споделените снимки ще имат право да участват в конкурса.

Повече информация за конкурса може да намерите на: www.myffsunnyside.com

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.