Приказните сватбени рокли на супермоделите

В какви тоалети се омъжиха Кейт Мос и ангелите на Victoria’s Secret?

Само преди дни топмоделът каза "Да" на Карим Ел Чиати на приказна церемония Миконос. Булката беше облечена в рокля Valentino, специално създадена за нея от екипа на италианската модна къща.

Сватбената рокля в бяло и златисто, с която Мос се омъжи за Джейми Хинс, е истинско отражение на нейния непринуден, елегантен стил. Изработена е от John Galliano.

По-голямата сестра на Кара се довери на дизайните на Карл Лагерфелд и избра Chanel за своя голям ден, когато се врече във вярност на Джеймс Куук през 2015.

Бившият ангел на Victoria's Secret се омъжи за спортиста Шон Ейвъри през октомври миналата година. Двамата събраха най-близките си приятели в Хемптънс, а булката избра нетрационна рокля с гол гръб и детайли в черно и зелено, дело на Carolina Herrera.

Не можем да пропуснем супермоделите от 90-те! Когато Кристи Търлингтън се омъжва за Ед Бърнс през 2003 г., тя носи рокля на дизайнера Джон Галиано.

Галиано очевидно е любимец на легендите от модния подиум, тъй като Синди се омъжва на Бахамите в негова мини рокля за Ранди Гербер през 1998 г.

Бразилската прелест се венча за Том Брейди на интимна церемония през 2009 г. и за сватбата не се знае почти нищо. За една от годишнините им обаче, Жизел сподели тази снимка в Instagram, а модните експерти предполагат, че роклята й е дело на Dolce&Gabbana.

Ангелът на Victoria's Secret и нейната половинка Кейлъб Фолоуил от Kings of Leon се врекоха един на друг през 2011 г., докато красивата булка бе облечена с рокля на дизайнерката Vera Wang с деликатна дантела и шлейф. Моделът е създаден специално за най-важния ден в живота на Лили.

Да си муза на дизайнер има своите плюсове! Когато Коко се омъжва за интериорния дизайнер Джеймс Конран, роклята й създава Zac Posen. Двамата са много близки, а силуетът на роклята е характерен за дизайните на Поузън.

Досега вече трябва да сте убедени, че ангелите на VS са най-красивите булки. Линдзи се омъжва за Шон Клейтън в Южна Калифорния, носейки тоалет на Софи Теалет.

Освен приказната рокля на Zac Posen, Кейт може да се похвали и с приказно тържество - тя каза "да" на своя партньор в Санкт Петербург.

Когато целият ти живот се върти около модната индустрия, а сред най-близките ти приятели са творци като Карл Лагерфелд, Зак Поузън и Джон Галиано, съвсем естествено е роклята за най-важния ден в живота ти да бъде дело на някой известен дизайнер. 

Бившият ангел на Victoria’s Secret Ана Беатрис Барош например се довери на дуото Мария Грация Чиури и Пиерпаоло Пичоли от Valentino, създали единствена по рода си рокля с паднали рамене за сватбата й, състояла се миналата седмица на остров Миконос.

Супермоделите често избират закътани бутикови хотели и екзотични плажове за своите тържества, но никога не правят компромис с тоалета си. В галерията сме събрали част от най-впечатляващите сватбени рокли, носени от красавиците, които владеят модния подиум! (Снимки: Profimedia, Instagram, Brides Magazine)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.