Мода : Новини30 ЯНУАРИ 2015

През уикенда спортуваме стилно с H&M

Шведският бранд организира безплатни открити тренировки

H&M отбелязва старта на продажбата на новия спортен сезон и колекцията дрехи, предназначени за спортисти, с тренировки на открито, които ще се проведат в два поредни уикенда.

За всички, които приемат спорта като начин на живот и ценят добрата форма, шведският бранд дава възможност за избор между четири различни тренировки, а веднага след тях и шопинг с 20% отстъпка от H&M Sport
Със старта на инициативата привържениците на интензивните занятия ще могат да се включат в Insanity – силно натоварваща програма, при която се редуват серии от упражнения с ниско и максимално ускорено темпо на изпълнение. KombatXtreme пък е предназначен специално за феновете на бойните тренировки – стилът напомня боен фитнес клас с движения от бокс, карате, капоейра, кик-бокс, но се изпълнява под звуците на преливаща от адреналин музика. 
През уикенда спортуваме стилно с H&M
За тези, които предпочитат по-спокойните тренировки, най-привлекателно ще бъде заниманието Pilates – система от упражнения, която набляга на балансираното развитие на тялото чрез придобиване на сила, гъвкавост и усет. В края на тренировъчния ден любителите на латино музиката ще могат да се впуснат в шеметния танц на Zumba – латино денс аеробика, която е комбинация от танц и кардио тренировка и съчетава движения от меренге, салса, кумбия, регетон.
Този уикенд – 31.01. и 01.02. – събитията ще се проведат в Serdika Center. Те са напълно безплатни и изискват предварителна регистрация. Участие може да бъде заявено на този линк, като се посочи име, желана тренировка и съответния ден. Следващата седмица, 07-08.02, тренировките ще са в Paradise Center. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.