Поглед в гардероба на Оливия Кулпо

Бившата Мис Вселена днес е истинска street style кралица, която обожава обувките и Виктория Бекъм

Ако трябва да избере само една марка, която да носи до края на живота си, Оливия Кулпо би казала Dolce & Gabbana.

Това споделя тя пред The Coveteur, които получават привилегията да надникнат в съкровищницата, която Оливия нарича гардероб. Бившата Мис Вселена днес е много далеч от образа си на кралица на красотата, като в последните няколко години се превърна в икона на Instagram стила. Ежедневните й визии винаги ни вдъхновяват със своята универсалност и именно това провокира Кулпо да създаде достъпна колекция за американския бранд Pretty Little Thing.

17 неща за стила, които научихме от Оливия Кулпо

За собствена муза на стила Оливия посочва Виктория Бекъм. “Обожавам нейния стил. Харесвам също Одри Хепбърн, както можете да предположите от гигантската картина с нейния образ, която притежавам. Но всъщност се смятам за фен на семплата елегантност и смятам, че Виктория Бекъм се справя много добре в този стил. Неподвластна на времето, класическа мода.

Поглед в гардероба на Оливия Кулпо

Любовта към класиката личи и в отговора й на въпроса каква е ежедневната й униформа. “Скини дънки, прибрана в тях риза и обувки на ток с остър връх. Saint Laurent или Manolo Blahnik,” споделя брюнетката. В гардероба й се крият не едно и две съкровища, но именно колекцията й от обувки е най-впечатляваща: Jimmy Choo, Christian Louboutin, Manolo. 

А най-сантименталното нещо, което ще открием в него, е роклята, с която през 2012 г. става Мис Вселена. “За мен това е един различен свят. Никога не бях участвала в конкурси за красота, затова цялата система не е била важна за мен. Но самият спомен, че цялото ми семейство беше там с мен, е истински важен.”

Надникваме в гардероба на Оливия Кулпо в галерията по-долу! (Снимки: The Coveteur) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.