Мода : Новини09 ОКТОМВРИ 2017

Poesie D‘amour – мечти в розова позлата от FREYWILLE

Новата колекция на ювелирния бранд ни пренася в света на Арт Нуво

В уютната къща Ellinor’s House, австрийската компания за ръчно изработени бижута, FREYWILLE приветства своите гости и приятели в света на Арт Нуво.

За първи път в своята дългогодишна история FREYWILLE дебютира колекция в розова позлата. Тя е вдъхновена от славянския художник Алфонс Муха, считан за „майстора“ на Арт Нуво през 20-ти век.

Колекцията “Poesie D‘amour” вплита в себе си различни аспекти на стила и напомня за скъпоценни камъни, като сапфир, емералд и розов кварц. В създаването й са използвани мотиви от творчеството на художника като паунови пера, присъстващи като декоративен елемент в много от картините и илюстрациите му. Пастелното излъчване на дизайна подчертава и изразява женствения аспект. Розовата позлата от своя страна добавя модерно излъчване и нотка на завършеност, изграждайки съвършена рамка на чувствените форми. 24 – каратовото  розово злато присъства и в самия емайл, отново за първи път, за да придаде още лукс към тази изящна хармонична композиция.

Poesie D‘amour - мечти в розова позлата от FREYWILLE

“Креативност – това е източникът на всичко, което правим. Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.” – Фридрих Вилле, СЕО.

За дългогодишния си опит – повече от 30 години –  FREYWILLE създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута  и разпространението им по света.

Два съществени елемента  са в основата на креативната работа на екипа на FREYWILLE: любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдухновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Poesie D‘amour - мечти в розова позлата от FREYWILLE

Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният  дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен  на цвят емайл.

Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки Ви уникалността и най-високото качество на бижутата FREYWILLE.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.