По червения килим на наградите SAG 2016

Актьорската гилдия избра своите победители, а ние – най-стилните звезди на вечерта! 

След наградите “Златен Глобус” и месец преди Академията да връчи своите “Оскар”-и, дойде ред и на актьорската гилдия да отличи своите победители от малкия и големия екран за изминалата година.

Наградите Screen Actors Guild за 2016 бяха връчени този уикенд в Лос Анджелис и според реакциите на интернет потребителите, това е една от малкото престижни церемонии напоследък, която успя да изненада с победителите. Най-големият успех на вечерта е за Идрис Елба, който си тръгна с две статуетки – едната за поддържаща мъжка роля в “Beasts of No Nation”, а другата за главна мъжка роля в ТВ сериал или филм, за изпълнението си в “Лутър”. 
Другата изненада дойде и в поддържащата категория за женска роля, където всички очакваха да спечели Кейт Уинслет (“Джобс”), но в крайна сметка статуетката отиде при Алисия Викандер (“Момичето от Дания”). В главните фаворитите на зрители и критици, Леонардо ДиКаприо (“Завръщането”) и Бри Ларсън (“Стая”) си тръгнаха с награди, което за повечето кино любители е пореден знак, че 2016 е годината, в която Лео ще прибере така бленувания “Оскар”. 
И докато гилдията на актьорите връчваше статуетки на заслужилите, ние пък отличихме най-добре представилите се на червения килим на SAG 2016. Вижте ги в галерията! (Снимки – Profimedia; текст – Йоанна Илиева)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии