Мода : Новини24 СЕПТЕМВРИ 2021

Pass The Mic: Tommy Hilfiger ни предизвиква да променим света

Американската модна къща дава гласност на лицата, които искат да предизвикат промяната – в себе си или във всичко около тях

Есенната колекция на Tommy събира в себе си идеята, че във всеки от нас се крие силата да променим света.

Модата ни дава възможност да изразим себе си по милион различни начини. Сега обаче Tommy Hilfiger взима тази идея още по-буквално и ни предоставя микрофона, за да бъде чут гласът ни директно.

Марката обособява своите социални платформи като място за споделяне и разширяване на посланието на кампанията. За тази цел посланиците на Tommy в лицето на американската актрисата Яра Шахиди, номинирания за “Грами“ певец Джак Харлоу, южнокорейския актьор Ким Су-Хьон, актьора Антъни Рамос, нигерийския певец Wizkid и DJ Cassidy ни предизвикват да разкажем историите си.

Pass The Mic: Tommy Hilfiger ни предизвиква да променим света

Те отправят към нас въпросите: “Какво ви вдъхновява да предприемете промяна? Какво бихте казали, ако светът ви слушаше? Какво е вашето виждане за бъдещето? Какво искате да кажете?“ Желаещите да споделят своите мисли и идеи могат да го направят, като оставят гласово съобщение на официалния Instagram канал на марката @tommyhilfiger.

“Всеки глас има силата да озари света. Ние сме тук за буквално да предадем микрофона, първо на избраните гласове на нашите таланти, а след това и на нашата глобална аудитория, за да предизвикаме смислена и дълготрайна промяна“, заяви Томи Хилфигър, основателят на едноименната модна къща.

Моделите от есенната колекция съчетават актуалната в момента preppy визия с емблематичните за марката кройки и десени. Както по традиция и този път дрехите и аксесоарите са създадени с помощта на устойчиви методи и материи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.