Мода : Новини29 СЕПТЕМВРИ 2015

Първи поглед към колекцията на H&M и Balmain

За къде без Кендал, Джиджи и Джордан? 

Дългоочакваната колекция на H&M и Balmain ще влезе в магазините на марката на 5-ти ноември, но целият моден свят е притаил дъх в очакване да разбере какво ще съдържа тя. 

Колаборацията на годината беше обявена по време на наградите Billboard, където повече от половината красавици на червения килим бяха облечени с тоалети на дизайнера Оливие Рустейн. Самият той пристигна в звездната компания на Кендал Дженър и Джордан Дън, и двете показващи ексклузивен първи поглед към дизайните за H&M, създадени от Рустейн. 
Сега от шведската марка пуснаха първата официална снимка от кампанията и никак не се изненадваме, че действащите лица в нея са същите. Към Кендал и Джордан се присъединява и Джиджи Хадид, също част от така наречената “армия” на Balmain и близка приятелка на Оливие. 
Първи поглед към колекцията на H&M и Balmain
“Когато обичаш света на Balmain, обичаш и моделите, които са част от него. Кендал, Джиджи и Джордан са мои приятелки, и освен това са перфектен избор за кампанията на Balmain X H&M,” заяви дизайнерът. 
Новите неща, които откриваме за предстоящата колекция от този кадър, не са много. Джиджи е облечена с блейзър, украсен с мъниста, носен преди това от Кендал на наградите Billboard, а Джордан е с рокля, каквато Хадид дебютира на седмицата на модата в Ню Йорк Преди седмица. Кендал от своя страна обаче носи ефектен овърсайз блейзър без ръкави и трите момичета носят пищни бижута, които също ще са част от предложенията на Рустейн. 

От всичко това съдим, че колаборацията с H&M ще е в типичния дух за Balmain, така че ако сте почитатели на богато украсените минита, обемните бижута и многото блясък (а и стила на семейство Кардашиян-Дженър), ще трябва да си отбележите датата 5-ти ноември в календара. Ние вече го направихме. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.