Мода : Новини08 АПРИЛ 2020

Още едно модно предизвикателство завладя Instagram

Вече и българските инфлуенсъри се включиха

Доказателство, че можем да преобразим всеки тоалет с помощта на стилен колан.

Съвсем простичко, но забавно модното предизвикателство завладя инфлуенсърите в Instagram и вече достигна и до българските потребители.

За да се включим, ни трябват точно две неща – възглавница, която да е достатъчно голяма да изиграе ролята на рокля, и колан, който да я превърне в аутфит. Ако пък добавите допълнителни аксесоари като готина чанта, секси очила и бижута, директно ще се класирате сред най-стилните участници в предизвикателството.

Колкото и странно да звучи на първи прочит всичко това, като разгледаме част от хилядите новопоявили се снимки в Instagram, виждаме логиката. С възможно най-малко усилия създаваме нещо красиво и забавно, което осезаемо повдига настроението по време на скуката у дома.

Затова и разбираме защо вече се включиха и малки и големи, а дори вече и няколко български инфлуенсъри.

View this post on Instagram

От вчера вдъхновенията и порцията #quarantinepillowchallenge нямат край. И да не си помислите, че в някой филтър на снапчат, въпреки че така изглежда, това е готиното #hautecouturepillow предизивикателство, което истински ме усмихна и провокира. В последната снимка дори сме в любимата ни серия @want_to_be_like_mommy 🤩 Снощи заспах с кадър от предизвикателството, днес се събуждам и в @nakafe_official, @gala_na_kafe говори за новата мания! Та не можах да не повлека крак. А в живота си имам и доста други вдъхновяващи Quatantine Queens 👸 – така, че предизвиквам няколко любими дами @zornica_lekina @elizabethiva @desiiislava8008 @manuelaboycheva @kristina1004s @beauty_in_my_life @mrs.hughes.london 🤩girls on fire 🔥 Любимото ми @vencity няма да тормозя сега, че е във важен етап от живота 🥰 Love Ya, girls 🥰🥰😍 . . . . . #pillowhautecouture #hautepillow #pillowchallenge #moschino #fhal #lookoftheday❤️ #lookofthenight #instainapo #quarantinelife #quarantinemom #stylishchic #classy

A post shared by 🅺🅰🅻🅸🅽🅰 🅽🅸🅺🅾🅻🅾🆅🅰 🅵🅶🅰🅻 (@f_gal) on

Вижте още от най-стилните снимки на фешънистите, отговорили на предизвикателството, в галерията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.