Мода : Новини21 АВГУСТ 2015

Обувките на Барби покоряват модата

Дизайнерката Sophia Webster създава колекция за истински принцеси

Обувките на Барби, но за пораснали момичета. Това е новата колекция на британската дизайнерка София Уебстър, създадена в колаборация с любимата на всички кукла. 

С характерните за нея майсторство и еклектичност, Уебстър се вдъхновява от вечната модна икона и нейната любов към розовото, а резултатът са шест модела за възрастни и три за малки фешънисти, всички решени в бонбонени цветове. Любимият на знаменитостите модел с крила на пеперуда, създаден от София, също получава своята пълна промяна в стил Барби, а интересен факт е, че ниските сандали и двата вида кецове са първите модели без ток, създавани някога за куклата. 
“Създаването на колекция обувки за Барби винаги е било мечта за мен, но и първите равни обувки за нея са нещо много по-специално и лично. Тази концепция намира баланса между мечтите и реалността,” коментира своите дизайни София. 
Обувките ще се продават в уебсайта на марката ѝ sophiawebster.com от 27 август, а ако някога сте мечтали да се чувствате като кукла, това е вашият час. Вижте моделите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.