Мода : Новини28 НОЕМВРИ 2016

Новите любими маратонки на модния свят

Yeezy Boost на Кание Уест имат конкуренция за сърцата на фешънистите

До неотдавна модните блогъри и звездите се надпреварваха да ни показват кой как точно носи маратонките Yeezy Boost от колекцията на Кание Уест за Adidas. 

След кратка справка с любимото ни онлайн кътче за всякакъв тип вдъхновение Pinterest, се оказа, че нов чифт спортни обувки се бори за своето място на върха на тенденциите. Отново говорим за предложение от гиганта Adidas, само че с името ZX Flux W Core. Изчистеният модел в черно с детайли от розово злато е бил запазен над 94 000 пъти и гледайки го разбираме защо. 

adidas-zx-3

Дизайнът на маратонките ги прави перфектна част от комбинациите както със спортни, така и с по-елегантни дрехи, както е актуално напоследък. А тази година металикът и по-специално розовото злато срещаме в тенденциите при бижутата, дрехите, дори грима. ZX Flux W Core всъщност са част от лимитирана колекция, но могат да се намерят онлайн на цени от 150 до 200 паунда.

adzx-2 adzx-1 adidas-zx-2

И докато гласуваме с две ръце за комбинацията от черно и металик, базовият модел всъщност е също толкова популярен. Решен в черно и бяло, той се появява не в един моден блог, а модерните момичета го носят с всичко от класически деним и пуловер до черни кожени панталони и бяла риза. 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.