Мода : Новини18 ФЕВРУАРИ 2015

Новата перла в короната на моден център La Sposa – Rosa Clara

Красиво вдъхновение за бъдещите булки

Водени от страстта си към модата, Моден Център LA SPOSA непрекъснато търси нови марки, които да представи на своите клиенти. От януари 2015 бутикът поставя още една перла в своята корона. 

Срещата ни с известната испанска марка ROSA CLARA дава възможност да се докоснем до неповторима красота и елегантност. ROSA CLARA Group е добре позната и се радва на популярност в света на модата. Основана през 1994 година в Барселона, тя се фокусира в изработката на луксозни сватбени и официални рокли. Докато другите компании превръщат създаването на булчински рокли в индустрия, то за екипа на ROSA CLARA е важно съвършенството на роклята, тя да бъде изпипана до най-малкия детайл. В процеса на развитие на компанията при изготвяне на колекциите са привлечени да сътрудничат известни дизайнери като Карл Лагерфелд и Кристиан Лакроа. 
Новата перла в короната на моден център La Sposa - Rosa Clara
Днес ROSA CLARA разполага с магазини в Италия, Холандия, Германия, САЩ и Япония. Нейни клиенти са дамите от испанското Кралското семейство, а красивите модели и актриси Естер Канядис, Инес Сестре, Пенелопе Круз и Паулина Рубио са само част от известните почитателки на марката. Съвсем скоро колекция 2015 бе представена на бляскаво ревю в Каталунската столица и на първите редове присъстваха половинките на известните футболисти Валдес, Шави, Фабрегас и Меси. 
Новата перла в короната на моден център La Sposa - Rosa Clara

Колекция 2015 ще бъде представена в Моден Център LA SPOSA с двете подмарки AIRE Barcelona и Luna Novias. В тях ще намерите перфектен баланс между качество и цена. Моделите са разнообразни и включват както традиционната рокля с обем- тип принцеса, така и модерен, изчистен дизайн, което е същността на изисканата семплост. Звездната комбинация е тюл и дантела, които придават класа и романтичност, а прецизните кройки извайват перфектно фигурата. Всеки един от моделите в колекция 2015 е предназначен да задоволи и най-взискателния клиент.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.