Мода : Новини20 ФЕВРУАРИ 2015

Новата ни любима шопинг дестинация се казва notosgalleries

Chanel, Marc by Marc Jacobs и Rosenthal под един покрив? Да, разбира се!

Любовта към модата и безцелното ходене по магазините нямат нищо общо. 

Като почитатели на стилните и качествени дрехи и аксесоари ще ви кажем, че няма по-хубаво усещане от това да влезеш в един магазин и да си тръгнеш с мечтания тоалет. Защото освен, че подхождаме към облеклото си с внимание, ние грижливо разпределяме и свободното си време. 
Ето защо бяхме приятно изненадани от магазин notosgalleries и неговата иновативна за нашата страна концепция. На площ от 6 000 квадратни метра почитателките на шопинга ще открият всичко, от което имат нужда за качествено пазаруване: дамска и мъжка мода, голямо разнообразие от аксесоари, чанти, обувки, луксозна козметика на водещи брандове и дори аксесоари за дома. 

Новата ни любима шопинг дестинация се казва notosgalleries

notosgalleries е една от горещите дестинации на най-новия търговски център, на който столицата ни се радва от няколко месеца, а именно Sofia Ring Mall. В notosgalleries под един покрив са събрани над 300 световноизвестни бранда, като сме сигурни, че само споменаването на част от тях ще предизвика интереса ви: Chanel, Dior, Lauren by Ralph Lauren, TOUS, La Martina, Lacoste, Betty Barclay, Levi’s, Juicy Couture, Diesel, UGG, Marc by Marc Jacobs, BVLGARI, Oxette, Longchamp, Guy Laroche, Coin Casa, Rosenthal и много други. 

 
Тези имена са достатъчна гаранция за качество, но notosgalleries изкушава и с добрите цени, на които ще намерите луксозните им предложения. Ако ви предстои шопинг ще ви кажем, че до края на февруари можете да се насладите и на специални отстъпки, достигащи до 50%, a всички нови и досегашни членове на notosplus ще имат възможност да ползват допълнителни 20% отстъпка върху някои от вече намалените артикули.
Гарантираме ви, че ще останете очаровани!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.