Мода : Новини01 ЮЛИ 2020

Не харесаха Кендал Дженър в ролята на модел и фотограф за Burberry

Тъмнокосият модел позира пред собствената си камера

Въпреки че новата по-истинска версия на модните фотосесии стана любима на много, кампанията на модната марка бе силно критикувана.

Ясно е, че тази година много фотосесии ще са с лошо качество и снимачен екип от един човек. Но точно това ни кара да харесваме този нов тип фотография. Снимките са неперфектни и истински, като ни позволяват да видим другата страна на модата, в която фотошопът и осветлението не играят водещата роля.

В подобна фотосесия се включи и Кендал Дженър за новата кампания на Burberry. На снимките тя позира пред опънат бял фон, на естествена светлина и без много грим.

Да, концепцията ни хареса, както и на много други модни ентусиасти, но не можем да не се съгласим с негативните коментари, които събраха най-много отзвук под публикациите на Burberry.

Феновете на марката продължават да се разочароват всеки път, когато фаворитите им сред брандовете се спрат на едни и същи лица за кампаниите си. Особено заради постоянната драма в личния живот на Кендал много от потребителите в социалните мрежи изявиха желанието си марките да спрат да я наемат за всяка своя по-голяма кампания.

След като Victoria’s Secret бе напълно променена по принуда на потребителите си, които настояваха за повече разнообразие, е разбираемо да започне същият процес и при останалите модни марки.

Вие какво мислите за новата кампания на Burberry? Оставяме още снимки в галерията, за да прецените сами.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.