Мода : Новини15 СЕПТЕМВРИ 2021

Най-зле облечените на Met Gala 2021

Както винаги наред с красивите тоалети, имаше и много несъвсем сполучливи

Бихме простили на Ким за тази необичайна визия единствено защото Met Gala-та е мястото за подобни визии. Бихме могли да открием символика в тоалета, като направим съпоставка с всичко, което не виждаме в политическата и обществената среда в САЩ и да приемем напълно черния костюм, създаващ ефект като от сянка, за препратка към темата на събитието. Но след като тя сподели, че единственото, което й послужило за вдъхновение, бил въпросът "Какво би било по-американско от визия само с тениска", компромисите станаха излишни.

Вие също споделихте мнението си и то бе категорично - силно "не" за визията на Ким.

Chanel го направи отново - в опита си да отличи Кристен Стюърт с тоалет, който комбинира ежедневния стил с висшата мода, създаде визията, за която всички говорят... но с лошо.

Не само че визията не спази дрескода и лиши Кристен от фигура, но и просто не се вписа в характера на събитието.

Лили-Роуз Деп също стана жертва на Chanel с тоалет с много блясък, но без никакъв замисъл.

Дъщерята на Мадона, Лурдес Леон, опита да изпрати модно послание, като пропусна епилацията преди събитието. Дали това бунтарство й спечели модни точки въпреки тоалета? Не сме абсолютно сигурни.

Тоалетът на Лорд стана голям повод за обсъждане онлайн. Певицата се бе доверила на дизайнера за мъжка мода Bode, като това бе първият тоалет, с който дебютира в света на женската мода. Попитахме се дали затова кройката и цветните елементи изглеждаха неестествено, но независимо каква е причината, вашето мнението бе категорично - визията не бе сполучлива.

Очаквахме ли по-малко от Упи Голдбърг? Не съвсем. Дали тя все пак не ни изненада с тоалет, който практически бе дефиницията на too much - абсолютно.

Роклята й от Valentino в комбинация с ръкавиците бе много претенциозна, но вероятно би се вписала по-добре в миналата тема на Met Gala - “Камп: Бележки върху модата”.

По време на събитието Пийт Дейвидсън сподели, че е изключително уплашен да носи рокля за първи път... Това си пролича на всеки негов кадър.

Визията му изглеждаше принудена, сякаш създадена само заради заглавията и по никаква друга причина. Със сигурност не и заради темата на събитието.

Франк Оушън се появи със зелена коса и кукла, която бе нещо средно между извънземно и някое от децата на Шрек. Ако кажем, че визията му бе необичайна, жестоко ще я подценим.

Ако Дженифър Лопес се бе вдъхновила от каубойския стил, Ким Петрас направи същото, но на много по-високо ниво.

Кристен Стюърт и Ким Кардашиян са най-горе в списъка.

Ще запомним Met Gala 2021 като поредната година, в която малцина решиха да спазят темата на събитието. Желанието на всички да се завърнат към бляскавия червен килим на Метрополитън (който тази година бе бял) изглежда е било толкова силно, че да пренебрегнат почти напълно дрескода.

От Института помолиха гостите да се вдъхновят от Америка и стила през годините в Щатите. Това даде позволение на повечето звезди да заложат на визии от Стария Холивуд, които сме виждали може би вече хиляди пъти. Но дори да оставим това настрана, имаше много визии, които се откроиха със странен подход, меко казано.

20 визии, с които ще запомним тазгодишната Met Gala

Потърсихме мнението ви в Instagram за част от тоалетите от тазгодишната Met Gala и мнението ви бе категорично – Кристен, Лили-Роуз, Лорд и Ким Кардашиян попадат сред най-зле облечените тази година.

В галерията събрахме тях, заедно с още няколко допълнения от нас и от критиците онлайн за визиите, които бяха най-малко впечатляващи.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.