Мода : Новини23 ДЕКЕМВРИ 2015

Най-търсените модни въпроси на 2015, според Google

Първенецът вълнува всички жени по света

От най-известната търсачка в света Google обявиха какви са нещата, които потребителите са търсили най-много през 2015, като в модната категория резултатите са доста любопитни. 

На първо място е един въпрос, който вълнува всяка жена по света и на който няма еднозначен отговор, а именно “Как да ходим на високи токчета”. Не знаем дали момичетата, които са попитали Google, са разрешили проблема си, но ние със сигурност можем да ви дадем няколко съвета относно това как да направим красотата на високите обувки по-безболезнена. 

“Какво да облека на първия ден в училище” е на второ място и определено влизаме в положение на момичетата, на които им предстои първи ден в гимназията или университета. Любимият деним е вълнувал достатъчно фешънисти, които са търсели как начини как да го изтъркат и захабят. Веднага след този въпрос идва “Как да завържем ризата си”, което беше сред горещите начини да разнообразим стайлинга си през 2015. 
Бъдещите булки също са търсели отговор на модните си дилеми в Google, като на пето място е въпросът “Какво да облека на репетицията преди сватбата”. 
“С какво да нося ботите” заема място номер 6, на което ние пък даваме много лесен отговор – с всичко! 
Най-търсените модни въпроси на 2015, според Google

“Какво са mule обувките” е под номер 7 и тъй като искаме да ви спестим търсенето, ще ви кажем, че те са вид чехли, които тази година бяха на върха на тенденциите. Осмо място заема “Какво да облека за сватба в гората” и ако ние трябваше да присъстваме на такова тържество, със сигурност щяхме да потърсим помощ. “Как да се костюмирам като Миранда Сингс” пък е огромна изненада за нас, тъй като за пръв път чуваме за You Tube звездата от 9-тата позиция. Последното десето място е за “Какви обувки си отиват с рокля в синьо и черно”, като вероятно тази комбинация е най-популярната за роклите през изминалата година.

Най-търсените модни въпроси на 2015, според Google
Освен топ 10 на модните въпроси, Google пусна и топ 10 на най-търсените дизайнери, като на първо място е Раф Симънс. Доскорошният креативен директор на Dior обяви, че напуска поста си преди няколко месеца, а досега все още не знаем кой ще заеме неговото място. Останалите са както следва: 
2. Шошана Лонстайн Грус
3. Джамбатиста Вали
4. Такуун Паничгул
5. Тадаши Шожи
6. Ели Сааб
7. Карл Лагерфелд
8. Кристиан Лакроа
9. Зухаир Мурад
10. Томи Хилфигер

Най-желаната пола за парти сезона, според VOGUE

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.